Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért inkább a szép lányok vágynak a luxusra?
Figyelt kérdés
Megfigyelhető, hogy inkább a szép lányok szeretik a luxust, a drága holmikat, velük van teli az instagram, belőlük lesznek a híresség-feleségek meg a celebek.
Az átlagos lányok valahogy miért nem?
2015. okt. 22. 17:44
1/9 anonim válasza:
Hát barátom, te nem álltál sorba mikor az észt osztogatták. Sz instagram, facebook, stb. nem a valóság. Ezt azért tudod ugye?
2/9 anonim válasza:
Mert jó eséllyel ők meg is kapják.
3/9 anonim válasza:
Mert meg tehetik! Nem ismered a mondást, a nőnek soha semmi sem elég!
4/9 anonim válasza:
Mint átlagos lány, én is élvezném, ha pusztán a szép pofimért valaki beültetne a luxusba, cserébe kb semmit nem kéne tenni. De mivel a vagyonos fickók mind a felsőkategóriás nőket preferálják, maradt a munka és a saját pénz. Ez van.
6/9 anonim válasza:
Minden nő vágyik rá, de csak az tudja kitenni a fészbukra, Instagramra a tutiságot, aki meg is kapja. Meg aki eléri, csak ők általában nem szoktak vele dicsekedni.
7/9 anonim válasza:
Én is vágynék rá, de átlagos lányként semmi esélyem. Meg az ilyeneknek minden a seggük alá van rakva, mindent megkaphatnak. Én meg még soha életemben egy csokor virágot se kaptam senkitől... 20/L
8/9 anonim válasza:
Bár vágynék én is a luxusra átlagos lányként, de engem az a pénz tesz boldoggá amit én kerestem meg. A férfiaktól mindenféle ajándékot, tárgyi dolgot nehezen fogadok. Még virágot is. Nem tudom, miért. Talán azt érzem, hogy nem érdemlem meg, nem tettem érte semmi különöset, ha szeretek valakit, nem azért vagyok vele, hogy ő ezt "honorálja".
9/9 anonim válasza:
Linkelnél pár ilyen instagram profilt kérdező?
Egyébként ha valakinek van pénze luxusra, legyen nő vagy férfi, akkor szebb is tud lenni! De az igényesség nem csak pénz kérdése!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!