Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet egy olyan lány valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy olyan lány valaki számára tényleg a szerelem tárgya, aki?

Figyelt kérdés
Egy olyan lány, aki kedves, figyelmes, odaadó az ágyban, intelligens, rajong a srácért viszont nem szép és jóalakú?
2015. okt. 22. 01:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Igen itt vagyok Elo peldanak, ha akarod kuldok kepet az arcomrol.

18/L

2015. okt. 22. 01:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném, kíváncsi vagyok :)
2015. okt. 22. 01:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Teljesen biztosan lehet. Nekem eddig három csúnya lány is tetszett, ráadásul az egyik még butácska is volt, tényleg nem tudom mi tetszett benne, de valamiért vonzónak találtam. Meg volt egy kollégám, aki iszonyú kövér lány volt, de hatalmas jófej és aranyos volt! És volt neki egy egész türhető barátja, aki nem volt kicsit sem kövér.
2015. okt. 22. 01:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem a csaj mindig is a jó seggével tudott megfogni, az arc sose tartozott a legfontosabb dolgok közé nálam. Szóval simán találhatsz párt.
2015. okt. 22. 03:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Képet kérünk.
2015. okt. 22. 04:02
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Létezik olyan lány, aki nem ösztönös aranyásó? :D
2015. okt. 25. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egy dolog,hogy te mit gondolsz a külsődről.Ettől még valaki szemében lehetsz szép.S ha mellé még tényleg ezekkel a tulajdonságokkal bírsz,akkor simán nyert ügyed lehet.Bár mondjuk én hasonló paraméterekkel,és tűrhető külsővel is elég szerencsétlen vagyok,de nem szabad feladni.
2015. okt. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!