Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol a határ szeret és szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a határ szeret és szerelem között?

Figyelt kérdés

Ha van egy lány, akit nagyon szépnek és értékesnek találok belsőre, szinte már már azt tudnám rá mondani, hogy csodálatos, persze vannak hibái, kisebb nagyobb dolgok de tényleg ritka különleges és szeretetre méltó ember.

Ha úgy érzem nem szeretnék tőle többet, de nagyon szeretném, hogy boldog legyen, és ha kell meghalnék érte.

Ez szerelem lenne ?

Szexuálisan is vonzó számomra.

2015. okt. 20. 12:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Barátom a lány.
2015. okt. 20. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért , mi más kéne még? Most komolyan, mi más?
2015. okt. 20. 12:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom..
2015. okt. 20. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Szereted és nem ronda, plusz ellenkező nemű, vagyis vonzalom megvan. De hiányoznak a romantikus érzelmek.

2015. okt. 20. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
De ez nem feltétlenül baj. Ezt el lehet vinni barátság és párkapcsolat irányába is.
2015. okt. 20. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én definíciómat tudom elmondani. Ott a határ, ahol fizikai tüneteket is okoznak az érzelmeid. Msot nem az arcizmok rendeződésére és a merevedésre gondolok, hanem nem mindennapos, szokatlan élettani érzetekre. Mint pl. úgy érzed, süppedő fövenyen jársz, úgy érzed, felső van a mellkasodban, más tudatállapotban vagy, nem tudsz koncentrálni, fogysz, pedig hízékony vagy, stb.
2015. okt. 22. 01:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Jav.: nem felső, hanem felhő.:)

De egy kapcsolathoz nem kötelező így érzni, ez ne tartson vissza!:)

Egyszerűen ez egy fajtája a szerelemnek.

2015. okt. 22. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!