Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor mégsem relatív a szépség?
Van egy elmélet, miszerint a klasszikus szépség szempontok alapján meghatározható.
-A szimmetrikus arcot látjuk szépnek
-A legszebb arcforma az ovális
-Fontosak az arányok
-A legszebb szemforma a mandula, továbbá a tökéletes elhelyezkedés, se túl távol, se túl közel, se túl mélyen ülő szemek
-A felfelé ívelő, ún macskaszemet szebbnek látjuk, mint a lefelé ívelőt
-Az arányosan telt ajkak vonzóbbak a keskenynél
Tehát, csak az arányokat nézve a tökéletes arc az ő arcához közelít:
Mit gondoltok erről?
Nincs feltöltve,látszik,hogy természetesen olyan neki,azért is van közel az orra a szájához.
Nekem tetszik.
Szerintem relatív. Pl. akit linkelni fogok, nem felel meg klasszikusan ennek a leírásnak, mégis szebb számomra sokkal, mint a kérdésben linkelt "tökéletes szépség".
1) lehet fikázni de ti nem is álmodhattok olyan csajeól aki a képen van.
2) én speciel szeretem a halat.
3) a képről a szög miatt nem derül ki hogy szimetrikus-e az arca.
4) a hal neve Wanda :)
5) a szépség nem relatív, de az hogy kineki tetszik, az már nagyonis.
De relatív.
Igen vannak ilyenek, ha szimmetrikus az arc, akkor szebb és stb. De ez sem mondható fixnek, csak úgy általánosan. De nagyon sok tényező befolyásolja és mindenki mást talál szépnek.
Kicsit jobban elrugaszkodva:
Azonos bőrszínűek szépnek találhatják egymást, de nem biztos, hogy a különböző bőrszínnel rendelkezők is szépnek találják egymást. Vagy pl. egy indiainak másabb a szeme, mint az európaiaknak. Nekünk fura lehet, nekik megszokott.
Most, ha a leírtak alapján összetennél egy embert, akkor is sok olyan lenne, akiknek nem jön be.
Egyébként nekem tetszik a linkelt lány, szerintem szép, de már láttam szebbet is tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!