Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk/Ferfiak! Ti kinevetnetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/Ferfiak! Ti kinevetnetek ezert a parotok?

Figyelt kérdés

Csak felmerult bennem a kerdes, mikozben horror film szeruseget neztem, hogy ha a baratnotok megijedne a filmtol es elbujna a takaro ala vagy azt kerne kapcsoljatok ki es nezzetek mast.

Ti kinevetnetek azert mert felt mikozben Ti egyaltalan nem ijedtetek meg?

(Nem ilyen a baratom, csak kivancsi vagyok)

2015. okt. 21. 00:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szeretem nappal a horror filmeket. A párom pedig éjszaka nézni korom sötétbe. Persze, hogy bevagyok s*arva tőle. Mindig nézem vele, de az orromig felhúzom a takarót :D (mintha az megvédene bármitől is). Mindig egyre közelebb bújok a páromhoz, aki annyira beletud merülni a filmbe, hogy szinte nem is pislog. (olyankor nagyon félek tőle). Szólok neki, hogy figyeljen már rám egy kicsit. Akkor ilyen lassú fejfordítással (mint a horrorfilmekben) rám néz . Olyankor jön egy visítás, teljesen bebújok a takaró alá. Akkor mondja, hogy „Gyere bújj ide kicsim, majd én megvédelek”. :D és így biztonságban tudom nézni a filmet. A végén csak annyit szoktam mondani, ez nem is volt annyira ijesztő. :D
2015. okt. 21. 11:51
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Te kinevetnél egy férfit, ha megijedne a filmtől. (Csak szólok, hogy ha igen, akkor az kettős mérce, hogy te elvárod, hogy ne nevessenek ki.)

2015. okt. 21. 14:58
 23/23 A kérdező kommentje:

Tisztazom en nem vagyok idejos :D Szeretem a veres lefejezos filmeket csak van par olyan dolog az ilyen jellegu filmekben ami kikeszit. Pl Az esti filmben a bogarak :D

Nem varom el a baratomtol,hogy ne nezzen ilyesmit mert en is szeretem de ha megis megijednek nem nevetne ki ahogy en Se ot ha mondjuk elerzekenyulne egy filmen :)

Koszonom a valaszokat

2015. okt. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!