Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltatok /szólnátok mikor kiderült: a pasinak igen kicsi szerszáma van?
az a lényeg ,hogy lássa rajtad a magabiztosságot ,ne állj le aktus közben ezen parázni ,toljad neki keményen!:P
am meg a nők hüvelye se 20centi...
Hát az a fiu nem tehet róla, hogy mekkorával áldotta meg az Isten...
Szerintem ez hüjeség!
Csak tudjatok a kicsi farok nem mindig 14 cm-t jelent. Volt egy baratom, talan 8 cm, ha volt neki a farka, es vekonyka is. Szoval mintha egy atlagost osszezsugoritottak volna. Nem hagytam el emiatt, 4 honapot voltunk egyutt, nekem elso szerelem stb, imadtam! Igaz, beletelt 1-2 napba, hogy fel tudjam dolgozni a dolgot, de nem zavart kesobb. Csak az, hogy, ha majd arra kerulne a sor, hogy lefekudnek vele eloszor, lecsuszik az ovszer vagy valami, ami az o eseteben ugye eleg eselyes lett volna. Kesobb o szakitott velem, mert rajott valami hulyeseg, ez kb 1 eve volt es rengetegszer megbanta. Meg mindig van koztunk valami ugymond, de en nem jonnek vele ujra ossze. A fo ok az az, amiket megtudtam rola, de az ellenervek kozott szerepel a kicsi farok is. Ha akkor egyutt maradunk, semmi ellenvetesem nem lett volna. De igy, hogy valaszthatok, mar van. Az en tortenetem :)
17/L u.i. a fiu 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!