Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szóltatok /szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szóltatok /szólnátok mikor kiderült: a pasinak igen kicsi szerszáma van?

Figyelt kérdés
szóval összeismerkedtetek valakivel, és eljutottatok odáig, ahol kiderült hogy igen kicsi farka van..szóval nem extrém kicsi, csak nagyobbat vártatok, nagyobbal talélkoztatok, és nem nyerte el a tetszésetek valljuk be őszintén. mit csináltatok ilyen helyzetben? leszereltétek a srácot, vagy nem jöttetek össze / feküdtetek le emiatt? és megmondtad neki hogy emiatt van vagy tapintatosan megtartod a véleményed magadnak? az is írhat aki még nem volt ilyenben hogy cselekedne. köszi szépen mindenkinek:)
2010. márc. 16. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt már ilyen...engem nem zavart, mert kicsi volt neki, de jól tudta használni...
2010. márc. 18. 20:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

az a lényeg ,hogy lássa rajtad a magabiztosságot ,ne állj le aktus közben ezen parázni ,toljad neki keményen!:P

am meg a nők hüvelye se 20centi...

2010. dec. 19. 22:00
 13/18 anonim válasza:

Hát az a fiu nem tehet róla, hogy mekkorával áldotta meg az Isten...

Szerintem ez hüjeség!

2010. dec. 20. 00:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Csak tudjatok a kicsi farok nem mindig 14 cm-t jelent. Volt egy baratom, talan 8 cm, ha volt neki a farka, es vekonyka is. Szoval mintha egy atlagost osszezsugoritottak volna. Nem hagytam el emiatt, 4 honapot voltunk egyutt, nekem elso szerelem stb, imadtam! Igaz, beletelt 1-2 napba, hogy fel tudjam dolgozni a dolgot, de nem zavart kesobb. Csak az, hogy, ha majd arra kerulne a sor, hogy lefekudnek vele eloszor, lecsuszik az ovszer vagy valami, ami az o eseteben ugye eleg eselyes lett volna. Kesobb o szakitott velem, mert rajott valami hulyeseg, ez kb 1 eve volt es rengetegszer megbanta. Meg mindig van koztunk valami ugymond, de en nem jonnek vele ujra ossze. A fo ok az az, amiket megtudtam rola, de az ellenervek kozott szerepel a kicsi farok is. Ha akkor egyutt maradunk, semmi ellenvetesem nem lett volna. De igy, hogy valaszthatok, mar van. Az en tortenetem :)

17/L u.i. a fiu 19

2010. dec. 20. 00:25
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Én szeretem a barátom, és bár kisebb van neki, mint az előzőnek (akivel nem feküdtem le), soha szóba nem hoztam ezt, és nem is érdekel, mert szerelemből vagyok vele, és nem a méretei miatt.. Ez olyan, mintha egy pasi azért szakítani akarna/ egyáltalán szóba hozná, hogy a barátnőjének kicsit a mellei... Nekem is kicsit, a barátom mégis mindig dicséri... Alapból olyannal jövök össze, aki iránt érzek valamit, olyannal fekszek le, akibe fülig bele vagyok zúgva, akkor pedig kit érdekel a mérete? Mellesleg a nagyobb jobban fáj, a barátomnak 15 cm, nekem mégis sokféle pózban már fáj (mivel a hüvely 7-9 cm, nem hiszem, hogy a hosszal bárkinek is baja lehetne, mert ennél sokkal nagyobb hüvelyméret csak elvétve fordul elő, ráadásul a G-pont 3-4 cm-nél van...), úgyhogy egyáltalán nem gondolom kicsinek az övét, soha nem is gondoltam, és nem is érdekel, mekkora, jó vele a szex, de ha levágnák neki, akkor is vele maradnék, mert szeretem, és nekem csak ez számít. Nem a szex miatt vagyunk együtt, ez kiderült az 1. évben, amíg nem volt szex, akkor is tökéletesen elvoltunk, a szex már csak hab a tortán. 20/L
2010. dec. 20. 01:10
 16/18 anonim ***** válasza:
*kicsik
2010. dec. 20. 01:22
 17/18 anonim ***** válasza:
ezek jó dumák lányok, csak aztán mindig kiderül, hogy ti 11 centis farkakat gondoltok kicsinek, meg ilyesmi. na most közölném, hogy nekem volt olyan osztálytársam, akinek szinte egyáltalán nem is volt farka (szegény), vajon be tud csajozni annyiszor, mint egy normális méretekkel rendelkező? az európai átlag amúgy asszem 12 centi, úgyhogy mondjuk a 10 alatti minősül kicsinek.
2010. dec. 20. 07:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Másfél évig voltam egy vastag, de 8 centiméterrel rendelkező fiúval. Vele voltak a legjobb szeretkezéseink. :-) És amit az előttem lévő írt: azért az nem ugyanaz, ha valakinek nincs szerszáma (nem alkalmas a behelyezésre), mint hogy 10 cm alatt van. A 8 centit simán be lehet tenni, és örömet is tud okozni, ha ügyesen használják! ;-)
2010. dec. 20. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!