Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál strandra, ha nem lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál strandra, ha nem lenne divat a fürdőruha?

Figyelt kérdés
Képzeld el, hogy ebben a korban már ósdi, szemérmes dolognak számít a fürdőruha, strandolnál így meztelenül? El tudnád viselni, hogy másokat meztelenül láss?
2010. márc. 16. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát én inkább nem. Az nem zavar, ha mást meztelenül látok, eüs vagyok, de engem ne nézegessenek meztelenül.
2010. márc. 25. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Előbb legyen divat, hogy nem pisilünk vízbe, utána beszélhetünk a meztelenségről. Egyébként valószínűleg nem.

22/L

2010. márc. 25. 20:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló: nálad az igazság! :)
2010. márc. 25. 20:29
 14/17 anonim ***** válasza:

20:22

Neked is feltétlenül le kell venend a ruhádat? Mert ilyesmi nem volt a kérdésben.

2010. márc. 25. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy hülyeség a kérdés. Ha olyan korban élünk, hogy a fürdőruha gyakorlatilag már prűd dolog (bár ez a két dolog azért annyira nem függ össze), és teljesen elfogadott, hogy mindenhol fürdőruha nélkül fürdőznek, akkor nyilván mi sem állnánk hozzá úgy, mint most. Ergo akkor valószínüleg nem zavarna senkit.
2010. márc. 25. 21:01
 16/17 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna, de én fürdőruhában lennék azért mégis. lány, 13
2010. márc. 26. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem mert kint a 2mx 20m es fűtött medence
2010. márc. 26. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!