Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 opened paradise válasza:
Egy lány haver mondta a szemeimre,hogy tükröződik belőle a stilusom és ezt kicsit kifejtette,de sajnos már nem emlékszem rá pontosan.
Ezenkívül az,hogy ketten is mondták már,hogy lehetnék modell,valamint (bár ez ez nem külső,de zavarba hozott akkor) több embertől is jött vissza a "Fehér a lelked,olyan tiszta" mondat.
Meg a "jó húsos,csókos ajkaid vannak" :D
Amik a legrosszabbul:
Picit elállnak a füleim,lenyírt hajnál látszódik és erre,hogy "Cukik a manó füleid" és még 18 évesen,borosta nélkül "cuki aranyos pofid van" -.-
12/16 anonim válasza:
A legtöbbször a szemem jott szoba, de jobban tetszik amikor nem szolnak, csak latom, hogy a bicepszemtol felnek. XD
13/16 anonim válasza:
Egyszer megkaptam:"veled még veszekedni is jó,mert olyan kulturáltan tudsz elküldeni a pitsába... "
Azt hiszem ezt vehetem bóknak, kissé meglepődtem,az biztos :D
14/16 A kérdező kommentje:
A kis szopós szájon röhögök még mindig :D
2015. okt. 19. 19:27
15/16 anonim válasza:
"Ahhww,uhhh."
Mikor a külsőmre mondták ezt.
16/16 anonim válasza:
Nekem a szavak valahogy nem hoznak ilyen örömöt. Inkább a tettek. Azoknak amúgy is jobban hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!