Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkeztünk a barátommal tegnap. Védekeztünk. Azonban amikor le akarta venni az óvszert, nem volt rajta. Mennyi esély lehet, h terhes lennék? (lehet, h hülye kérdés, de tanácstalan vagyok)
Figyelt kérdés
Nem tudjuk, h a végén csúszott e le v közben, viszont az ondó az óvszer alján volt. És most nem tudjuk, h mekkora baj lehet.2010. márc. 16. 19:27
2/8 anonim válasza:
Miért nem lehet jobban odafigyelni?!... ő a bűnös hamár felvette figyelhetne arra is, hogy rajtamaradjon.
Szerintem jobb félni mint megijedni alapon 72 órás tablettát vehetnél, elég sz. hatásai lesznek de muszáj ha nem szeretnél fiatal anyuka lenni.
4/8 anonim válasza:
Egyszer velem egy dettó ilyen szitu történt. Másnap elmentem a dokihoz, kaptam 72 órás tabit és kész. Viszont nekem ettől a bogyótól olyan tüneteim lettek mint a terhességnél. Kíváncsiságból vettem is egy tesztet, az pozitív lett, de ezek csak a gyógyszer mellékhatásai voltak.
6/8 anonim válasza:
észrevettétek mikor lecsúszott és végül hol találtad meg ?
jobb ha beveszel egy 72 órásat :S
7/8 A kérdező kommentje:
az óvszert az aktus után találtuk meg az ágyban. nem vettük észre ,h mikor csúszhatott le. mert le akarta venni,h kidobja..akkor vettük észre h az ágyban volt, nem a péniszén.
2010. márc. 16. 23:32
8/8 anonim válasza:
hajjah akkor gyorsan nőgyógyász és 72 órás ha még nem késő!
Nézzétek meg h mekkora volt a gumi mérete, legközelebb vegyetek kissebbet és akkor nem lesz baj! a barátod meg néha pillantson rá aktus közben, h rajta van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!