Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Közülük melyik pasit választanátok? Kivel jönnétek össze?
Természetesen csak elméleti a kérdés. :-)
Tegyük fel, hogy a világon az összes férfi kihalt, kivéve ők. Összejöhetnétek akármelyikkel. Melyiket választanátok, és MIÉRT? Bejövős egyáltalán valamelyik?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Húúú, szép gyűjtemény :) Én szeretem az ilyen kérdéseket. Még így 25+ évesen is jó néha csorgatni a nyálamat.
Mindegyik nagyon helyes. Ha belsőre mindegyik az ideálom lenne, akkor nagyon nehéz helyzetben lennék.
1. A szemei szépek, de nekem nem jön be a túl erős állkapocs. És rövidebb hajjal helyesebb.
2. Dean :) Nagy kedvencem. Imádom.
3. Felejtős. Nem ronda, de a többi jobb.
4. Ő is nagyon bejövős, csak nem nagyon tudok attól elvonatkoztatni, hogy neki nem a lányok jönnek be...
5. Sam sem csúnya, de nem jön be.
6. Chris Pine ahhhh.... bevállalnám.
7. Vele is tudnék mit kezdeni...
8. Őt inkább meghagynám a 13-asnak :)
És te melyiket választanád?
igen
igen
nem
igen
igen
igen
igen
igen
#22 De, tudtam volna többet is ha akarok. De szerintem így is elég nagy a választék.
Nem értem mi a baj azzal, hogy valakinek az egyik bejön, a másik meg határeset? Nem tetszhet mindenki mindenkinek. És írtam, hogy szimplán elméleti a kérdés, nem az a lényeg, hogy ki kivel dugna.
Nekem a 3-as az abszolút kedvenc ezek közül. Szerintem nagyon jóképű, ráadásul a nagyon világos kék szem a gyengém.
A második helyen fej-fej mellett a 2. és a 4. áll.
A többi is helyes, de hiányzik az a kis plusz dolog.
Lehet, hogy ez nem egy létfontosságú kérdés, nem is azért írtam ki. De nem lehet mindig csak fontos dolgokat kérdezni, néha kell egy kis lazítás is. :-)
a 7es mivel ő az egyetlen aki nevet, vele biztos szórakoztató az élet
a többi meg pózolgat és "hűdejóképű" vagyok arcot vág
nekem nem egy dísztárgy kéne
Hát, ha a többi férfi kihal, akkor az azért van, mert a fehér férfiak már megint hódító expedícióra indultak, régi szokásukhoz híven. Hol van itt a diverzitás, kérem szépen? Mindegyik kis joghurtarcú.
Amúgy egyik sem néz ki rosszul, mindegyik szerintem bőven átlagon felüli pasi, a 3-ast elvinném, az néz ki a legkevésbé bárgyún és szépfiúsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!