Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Közülük melyik pasit választanátok? Kivel jönnétek össze?
Természetesen csak elméleti a kérdés. :-)
Tegyük fel, hogy a világon az összes férfi kihalt, kivéve ők. Összejöhetnétek akármelyikkel. Melyiket választanátok, és MIÉRT? Bejövős egyáltalán valamelyik?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Mindegyiket helyesnek tartom. Ha önmagában csak a külsőt nézném, akkor egyértelműen az elsőt választanám. Egyszerűen ez az arcberendezés tetszik a legjobban. Szeretem a borostát/szakállat, a sötét hajszínt, illetve a kék szemet.
Viszont nem tudok elvonatkoztatni a színészek filmjeitől és én a 3.ba vagyok totálisan belezúgva. :) Tudom, hogy nem ő a leghelyesebb közülük, de mégis ő lenne a választottam. :)
A személyiségükről pedig nem tudok sokat mondani, hiszen nem ismerem őket, így a külső és a filmjeik alapján ítéltem.
A 3. kivételével akármelyik.
A 4. és 6. (és persze, különösen a 6.) kifejezetten igen, de csak mert nagy rajongója vagyok a Star Trek filmeknek :)
Ejj, ez egyszerű. 2. és 5., hát Jensen és Jared,ugyan melyik nő utasítaná vissza őket, miután a személyiségükkel is tisztában van? :D
(illetve hiányolom Mishát, a trióból őt kedvelem a legjobban, és valljuk be, ő az egyik legjobb ember a világon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!