Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám hogy nem merek a pasimnál elmenni kakilni! Mit csináljak hogy oldódjon a gátlásom? A többi lány ezt hogy oldja meg?
23:41-esnek üzenem hogy egy beteg állat:D
Kikérem magamnak ezt a hangnemet.
Én szellemileg csökkent képességű vagyok, és mentálisan kihívásokkal küszködöm, de hogy beteg, meg állat.
XD
Na jó csak hülyülök.
Písz
Előző pár jóképeségű hülyének.
Indiában pl, tisztátalan dolognak számít így a házban nincs is WC. Megőrülnének a gondolattól.
Cserében jobb módúaknál kint van budi más csak szarik egyet a földre aztán elkaparja (akár az utca szélén!!!), vagy még azt sem.
Az a kommentelő vagyok aki a beteg állat kommit írta.Ezúton megkövetlek és én kérek elnézést XDXDXDXD
De akkor szerintem neked fenn lehetne tartani egy helyet abban a bizonyos intézetben.De am csak hülyülök.Jó flesh volt a kommid:)
A válasz megírásának időpontja: ma 09:27
Nyugi barátaim már béreltek egy aranyos szobát. Kellemes finom puhításokkal a padlón és a falakon, finom vajszínű bőrborítással pihe-puha matraccal a földhöz rögzítve. Kellemes lenge tógával... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!