Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám hogy nem merek a pasimnál elmenni kakilni! Mit csináljak hogy oldódjon a gátlásom? A többi lány ezt hogy oldja meg?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 18:56
4/72 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek!Lányok,elsősorban ti válaszoljatok!
2010. márc. 16. 19:14
5/72 anonim válasza:
uhh nekem egyszer volt olyan h már nagyon kellett, de nem mertem elmenni náluk..és inkább hazamentem előbb azzal az indokkal h görcsöl a hasam (mondjuk ez igaz is volt :D) Nem tom én nem merem megmondani a barátomnak h bocsi de kakilni kell xD
6/72 anonim válasza:
Ne is törődj vele, szarjál bele az egészbe.
7/72 anonim válasza:
Én se mernék,sőt ha nálam van se tudnék elmenni,sőt csak akkor tudok ha senki sincs otthon! :DDDDD
8/72 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van,a párom is tud róla, és mindíg mondja, hogy ne aggódjak ezen, hát senkit nem zavar, sőt,már volt h elküldött,direkt becsukta az összes ajtót,még a zenét is jó hangosan hallgatta a kedvemért,de akkor sem sikerült.Nem tudom miért van ez,nagyon zavar engem is,mert semmi másban nem vagyok elötte szégyenlős.Így hát én is haza szoktam menni,szerencsére közel lakom...de azért így is elég fura..meg idegesítő.
9/72 anonim válasza:
Mivel mi egy kicsit messze lakunk,így van hogy 2 3apig is ott vagyok, és van, hogy én se tudok ott. Pedig már 2 éve együtt vagyunk.Lehet megszoktad, hogy otthon wc-el.
10/72 lacikaaaaa válasza:
Én is igyvagyok vele :D. 2-3 napokat ottvagyok és inkább szarok máshol XD. Nem akarom hogy elduguljon a wc-jük xD. Egyszer már megtörtént egy ilyen de az nem csajnál volt hanem egy havernál :D. Ugyhogy én is kibirom amig eljövök onnan XD :). 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!