Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szesze kérdése:
Lányok! Van még itt rajtam kívül olyan kinek lenne akivel járjon, de ő mégis úgy dönt, hogy szingli marad, mert most úgy jobban érzi magát? És miért?
Figyelt kérdés
Én így vagyok. Nekem, lenne egy pár pasi akivel össze tudnék jönni, de most inkább szeretnék tanulni, mert tudom, hogy ha valakivel járok akkor nem tudok mindenre odakoncentrálni.2010. márc. 16. 16:05
1/4 anonim válasza:
dettó ugyanez.:)nekem még pasim sem volt! nem is kell még.....:Dpedig már volt rá jelentkező
14|l
2/4 anonim válasza:
Ha kicsit beleadnék akkor lenne pár, de most jobb így.Bár ha valaki annyira teperne biztos nem zavarnám el ha szimpatikus lenne.
L18
3/4 anonim válasza:
Ugyanigy, 23F. Lenne kivel jarnom, de talan ugy erzem most, hogy egyedul az igazi, mert barhova elmehetek gond nelkul, barkivel azt csinalhatok amit akarok (nem kell felreerteni, mert nem vagyok az egyejszakasok hive), nem vagyok egy valakihez kotve.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így legalább nem érzem magam olyan hülyének, hogy még mások is vannak így...18L
2010. márc. 16. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!