Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet vonzó egy olyan lány, aki?
Figyelt kérdés
Aki nem visel csinos szoknyácskákat, magassarkú cipőket, csak kicsit sminkeli magát, mindig ugyanolyan a frizurája és általában farmer-póló kombinációba öltözik?
Előre is köszi a válaszokat!
18/L
2015. okt. 16. 12:54
11/17 anonim válasza:
3-as voltam. Lepontoztatok.
Nem baj.
Hiába nyaltok be a csajnak csontig, nem ti fogjátok megdugni :D
Hahaha.
12/17 anonim válasza:
Maga a tökély. Egy jó kis Converse tornacsukával, vagy nyáron egy szexi mezítlábas saruval istennő. :P
13/17 opened paradise válasza:
Bizony,bizony,a világ ellened van és csak ez lehet az oka :(
14/17 anonim válasza:
Én pl azért nem sminkelek mert minek is, van egy két szépségfoltom vagy mi a fene, itt ott kipirosodik a bőröm, és kit érdekel nekem tetszik így
17L
15/17 anonim válasza:
Lehet, sőt. A nőket jobban érdekli, hogy mi van rajtad, meg rád kenve, mint a férfiakat.
16/17 anonim válasza:
Igen ha nem egy lógó bő póló van rajta hanem testhez álló.
17/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a kedves válaszokat. :)
2015. okt. 16. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!