Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a párotok anyukája /nagymamája /valakije még mindig az előző barátnője nevén szólítana titeket?
Lassan 3 hónapja vagyok a barátommal de a mamája még mondog az előző lány nevén szólít. Nem hiszem hogy rosszindulatból, mert amúgy meg kedved velem, normális. A mama amúgy 60 körül van, teljesen ép szellemileg tehàt akár meg is jegyezhetné, hogy hogy hívnak... a barátom mindig rászól és akkor bocsánatot kér de 2 perc múlva ugyanúgy Timikém vagyok.
Nektek rosszl esne vagy nem érdekelne?
megszokás szerintem, nem azért csinálja, hogy kiakasszon...
idősebb rokonoknak elnézném, de fiatalabbaknál már zavarna
22F
Picit rosszul esne szolnek neki, De nalam nincs ilyen veszely en vagyok az elso :D
18/L
Rosszul esne, de egy darabig érthető, főleg idősebb rokonnál. Főleg, ha az adott nővel évekig volt a párom, akkor nyilván a csaj is szinte családtag volt.
Egy darabig viselném, aztán utána megkérném finoman, hogy rosszul esik, ha nem megy a név, akkor maradjunk a névtelen megszólításnál.
Nyilván felb-szna a dolog, de az idősek gyakran csinálnak ilyet nem szándékosan, néha mamám is a húgom nevén hív vagy fordítva.
Illedelmesen kijavítanám, mást nem nagyon tudok csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!