Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez beválik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez beválik? Légyszi, csak az válaszoljon aki hisz benne.

Figyelt kérdés

[link]

Ezt találtam a neten,és arra lennék kiváncsi,hogy ez tényleg hatásos és beválik-e?És ha egy teljesen idegen személy esetében alkalmazzuk?

Kérlek,csak az válaszoljon aki hisz ebben!

Köszönöm.

2010. márc. 16. 13:58
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
már megbocsáss 14:49 de én igenis mindennap megnézem a horoszkópomat, és mégis normális ember vagyok, képzeld, és én is hiszek ebben, nekem már párszor bevált pár hasonló dolognál, de szerintem csak akkor üt vissza, ha rosszat akarsz vki másnak, ilyenkor szerintem nem...:) és a hülye commenteket íróknak: mi legalább nem azzal töltjük az időt, hogy bnkóságokat írunk normális kérdésekre!
2010. márc. 18. 21:57
 22/25 anonim ***** válasza:
14 43 kivancsi vagyok
2010. márc. 18. 22:01
 23/25 anonim ***** válasza:

21:53-asnak:

De igen, rossz, mert egy másik ember szabad akaratát szándékozik befolyásolni, ezzel árt neki, így ez már feketemágia.

2010. márc. 19. 20:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Storno! A 21:57-esnek írtam. Előző voltam.
2010. márc. 19. 20:53
 25/25 anonim ***** válasza:
Na, kipróbáltad?
2010. júl. 14. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!