Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez beválik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez beválik? Légyszi, csak az válaszoljon aki hisz benne.

Figyelt kérdés

[link]

Ezt találtam a neten,és arra lennék kiváncsi,hogy ez tényleg hatásos és beválik-e?És ha egy teljesen idegen személy esetében alkalmazzuk?

Kérlek,csak az válaszoljon aki hisz ebben!

Köszönöm.

2010. márc. 16. 13:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
14:43 vagyok, én nem hittem soha ilyenekben, csak néztem most amit a kérdező belinkelt, ott találtam meg ezt a csókosat :) azért írtam, kipróbálom, mert ha bejön jó, ha nem akkor meg legalább tutira leírhatom itt, hogy hülyeség az egész. amúgy ez scak játék szerintem :)
2010. márc. 16. 14:51
 12/25 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek benne.

De egy próbát megérhet annak, aki nagyon elkeseredett.

2010. márc. 16. 14:59
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak egy spéci alkalmazása a Titoknak. Ha tényleg hiszel az ilyenekben, nézd meg a Titok című filmet, vagy olvasd el a könyvet, mert az a vonzás törvényéről szól. Érdekes. :)
2010. márc. 16. 15:19
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki normálisan tudott válaszolni!:)

Annyira éreztem hogy lesznek majd kötekedő válaszolók is....de nem kötelező válaszolni,a kérdésben is leírtam,hogy csak az válaszoljon aki tényleg hisz ilyesmikben,és kipróbálta már,bevált-e vagy sem....

2010. márc. 16. 16:15
 15/25 anonim ***** válasza:

egyrészt aki mágiával foglalkozik, annak tudnia kell, hogy következményekkel jár. magyarul előbb utóbb visszaüt, és te leszel az áldozat. Ebben, hihetsz, nyugodtan. Másrészt nem érsz el vele mást, mint megutáltatod magad ,és nevetségessé teszed magad a fiu előtt. P

ha már nagyon el akarod kapni, akkor legalább szexis legyél. Az még egészséges valamennyire.

2010. márc. 18. 16:29
 16/25 anonim ***** válasza:
Működik, de csúnyán visszaüthet, mivel a szerelmi mágia is feketemágia. Ha már ilyen dolgokkal foglalkozol, ügyelj arra, hogy ezzel ne árts senkinek, és senkit ne akadályozz szabad akaratában!
2010. márc. 18. 16:32
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Ez a hóbort nem árthat,de megnövelheti az önbizalmad!Divat lett a mágikus praktikákkal játszadozni,de akár hiszel benne,akár nem ,ez csak játék!Abrakadabra!
2010. márc. 18. 16:39
 18/25 anonim ***** válasza:
Mágiával magadhoz láncolni? Nem lennél boldogabb ha önmagától jönne a nagy szerelem?
2010. márc. 18. 16:44
 19/25 anonim ***** válasza:
mi értelme van olyan valakit magadhoz kötni, aki nem szeret? csak kínszenvedés lenne az egész és ha hiszed ha nem, többen nem ajánlják
2010. márc. 18. 21:10
 20/25 anonim ***** válasza:
én meg fiu létemre hófehérke és minden nap menstruálok vicc komolyan én még csak 14 vok de anyuci elmondta h varázslatok NINCSENEK. pont
2010. márc. 18. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!