Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik azt a taktikát választják, hogy bunkóznak a csajokkal, mit várnak és hogyan lesz abból kapcsolat?
Tehát van az a módszer, miszerint ha egy pasi lesz_rja a nőket, akkor tapadni fognak rá.
Azt elhiszem, hogy ennek a viselkedésnek van figyelemfelhívó hatása, de ilyenkor hogy jön össze egy nő és egy férfi?
Nem hiszem hogy az előző három válaszoló filmeken kívül bárhol máshol látta volna a taktikát. Vagy ha látták is a valóságban, akkor sem alkalmazták és nem az elejétől a végéig látták.
A bunkózás nem csak a bunkózásról szól. Nagyon röviden: Néha kedves és törődő is vagy a lánnyal. De csak nagyon ritkán. Nem lehetsz szó szerint állandóan bunkó. Néha kell egy kis érdeklődést, törődést is kimutatni.
És annak hogy kinél működik és kinél nem, semmi köze a nő ostobaságához. Az érzelmi és értelmi világot legyetek már képesek ketté választani! Attól hogy valaki intelligens, okos, tanult, művelt, még az érzelmi életében (ami az előzőektől totál független) simán lehet, hogy az ilyenekhez vonzódik.
Miért keveritek a kettőt, ezt nem fogom fel.
"Nem hiszem hogy az előző három válaszoló filmeken kívül bárhol máshol látta volna a taktikát."
Sokszor láttam.
"A bunkózás nem csak a bunkózásról szól. Nagyon röviden..."
Nem állítottam, hogy nem így csinálták az adott illetők, de nekem, aki alapjáraton nem szeret bunkónak, udvariatlannak lenni, rohadtul nem számít, hogy az adott illető arányaiban mennyet bunkó és mikor kedves. Sok olyan férfi is van aki MINDENKIVEL bunkó, csak a kiszemelt lánnyal nem.
"És annak hogy kinél működik és kinél nem, semmi köze a nő ostobaságához."
Vagyot írtam. Vagy ostoba, vagy gyenge jellem!
Ribiket megkaphatsz egy-két dugásra, de egy értelmes, magát valamire adó csaj aki komolyabb kapcsolatot keres az nagy ívben elkerül ha ezt csinálod
18/L
"Ribiket megkaphatsz egy-két dugásra,"
Tehát a fiatal nők közel 90-95 százalékát megkaphatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!