Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket kérdezem: nem lenne jobb, ha a ronda férfiak le tudnának mondani a szép nőkről való sóvárgásról?
"Én már ott tartok hogy aki férfinek született,de nem helyes és nincs jó genetikája,az bizony keményen egyedül fog maradni egész életében sajnos,mert a nők csak a tökéletes,legjóképűbb izmosakkal állnak egyáltalán szóba"
Ez nem feltétlen igaz. A vőlegényem totál átlagos, egyszerű pasas. Most lehet bunkónak tűnök, de nem is tartozik a leghelyesebb kategóriába; és nem izmos, hanem macis alkat. De én így szeretem. Nem minden nő felszínes ám!
Viszont nagyon elkeseredettnek tűnsz...küldesz privátba képet? Hátha tudok beléd önteni egy kis lelket :)
N25
"Nekem is kellene milliónyi dolog, mégse megyek internetes áruházak oldalára és sírok, például azért mert nem találok számomra is elérhető áron olyan kabátot, mint amilyen az álmaimban szerepel."
Te drága hölgyem annyit is érsz, mint egy kabát.
Hogyan lehet a szerelmet, meg egy árucikket egy lapon említeni...
"Te drága hölgyem annyit is érsz, mint egy kabát.
Hogyan lehet a szerelmet, meg egy árucikket egy lapon említeni..."
el ne sírd magad.
és hogy lehet nőt követelni magadnak? miért jár automatikusan?
"és hogy lehet nőt követelni magadnak? miért jár automatikusan?"
Én nem követeltem soha nőt magamnak, nyilván nem jár automatikusan. Aki viszont nem érti, hogy miért rinyál sok férfi, annak kívánom, hogy egyszer úgy isten igazából tapasztalja meg milyen magányosnak és ok nélkül csak a külső, és az introvertált természet miatt lenézettnek lenni... Persze ezt egy magadfajta nőnek magyarázhatom... egy kabátlelkű ezt nem értheti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!