Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőket kérdezem: nem lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket kérdezem: nem lenne jobb, ha a ronda férfiak le tudnának mondani a szép nőkről való sóvárgásról?

Figyelt kérdés
2015. okt. 13. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Én már ott tartok hogy aki férfinek született,de nem helyes és nincs jó genetikája,az bizony keményen egyedül fog maradni egész életében sajnos,mert a nők csak a tökéletes,legjóképűbb izmosakkal állnak egyáltalán szóba"

Ez nem feltétlen igaz. A vőlegényem totál átlagos, egyszerű pasas. Most lehet bunkónak tűnök, de nem is tartozik a leghelyesebb kategóriába; és nem izmos, hanem macis alkat. De én így szeretem. Nem minden nő felszínes ám!

Viszont nagyon elkeseredettnek tűnsz...küldesz privátba képet? Hátha tudok beléd önteni egy kis lelket :)

N25

2015. okt. 13. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Nem a sóvárgással van bajom, hanem azzal, hogy folyton rinyálnak. Nekem is kellene milliónyi dolog, mégse megyek internetes áruházak oldalára és sírok, például azért mert nem találok számomra is elérhető áron olyan kabátot, mint amilyen az álmaimban szerepel.
2015. okt. 13. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

"Nekem is kellene milliónyi dolog, mégse megyek internetes áruházak oldalára és sírok, például azért mert nem találok számomra is elérhető áron olyan kabátot, mint amilyen az álmaimban szerepel."

Te drága hölgyem annyit is érsz, mint egy kabát.

Hogyan lehet a szerelmet, meg egy árucikket egy lapon említeni...

2015. okt. 13. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:
engem sem érdekel, hogy idegen fiúk mit akarnak. mi közöm van hozzá. keressek neki egy jócsajt, fogjak a fejéhez fegyvert, hogy most ezzel a ronda fiúval kell lenned?
2015. okt. 14. 00:23
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

"Te drága hölgyem annyit is érsz, mint egy kabát.

Hogyan lehet a szerelmet, meg egy árucikket egy lapon említeni..."

el ne sírd magad.

és hogy lehet nőt követelni magadnak? miért jár automatikusan?

2015. okt. 14. 00:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"és hogy lehet nőt követelni magadnak? miért jár automatikusan?"

Én nem követeltem soha nőt magamnak, nyilván nem jár automatikusan. Aki viszont nem érti, hogy miért rinyál sok férfi, annak kívánom, hogy egyszer úgy isten igazából tapasztalja meg milyen magányosnak és ok nélkül csak a külső, és az introvertált természet miatt lenézettnek lenni... Persze ezt egy magadfajta nőnek magyarázhatom... egy kabátlelkű ezt nem értheti...

2015. okt. 14. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ronda vagyok én is.. Nekem sem jön össze semmi, de már kezdek beletörődni.. 19/F
2015. okt. 18. 17:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor ki marad ott egónövelőnek? :) Ezeknek nem a társas kapcsolatok számítanak, nem a szeretet, se nem a mikroközösség, csak az egyénes kicsinyes érdekek. ha nincs lúzer fickó, nincs önbizalmuk. Mi lesz ezekből? Egy rakás szr, pontosan úgy mint ahogy eddig is,csak azt hiszik, hogy "többek" mint az a barna......
2020. okt. 13. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!