Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex volt vagy lehet esély komolyabbra is?
Figyelt kérdés
Nyáron ismerkedtem meg a sráccal (nevezzük x-nek), akkor randiztunk 1szer, nagyon jó volt, de én akkor egy másik fiút választottam. Megmondtam x-nek, hogy mi a helyzet, ne beszéljünk többet, még facebookon is letiltottam. Kicsit össze is vesztünk akkor, ő utána megismerkedett egy lánnyal és összejöttek. Nem sokra rá én felhívtam, hogy ne haragudjon, rosszul döntöttem,szakítottam, de ő mondta hogy ez a hajó már elment, hagyjam békén. Elfogadtam a döntését, hiszen már foglalt volt, és mindez az én hibámból.Viszont x felhívott kb. 1 hónapja, bocsánatot kért, hogy csúnyán beszélt velem, és hogy legyünk jóban. Legyünk barátok. Mondtam neki hogy oké, de én leráztam a telefonban, mert sietnem kellett valahova. Nem is keresett egészen most hétvégéig. Megint felhívott, elmondta, hogy szakított a csajjal, és hogy volt olyan, hogy az én fényképeimet nézegette, meg rám gondolt folyamatosan..Találkoztunk megint 2 napja, eljött értem (pedig nem lakok közel hozzá) és a kocsiban elmondta hogy nagyon vonzódik hozzám, de még jelenleg nem áll készen egy új kapcsolatra. Elfogadtam a döntését. Odaértünk hozzá, és odaadta a csokit amit nekem vett (mert névnapom volt) és utána hát egyszerűen csak jöttek a dolgok..olyat szexeltünk hogy hát teljesen odáig voltam. Utána rendelt vacsit meg bemutatott pár haverjának (az egyikkel együtt is lakik), és velük tvztünk egész este..tök jófejek voltak velem. Aztán mentünk "aludni"...:D Na és akkor az éjjeli szex közben azt mondta h "kicsim", és ez furán érintett, mert ha nem vagyok együtt valakivel, nem becézgetem. Reggel csinált nekem kaját, behozta nekem az ágyba..és tök jól elvoltunk. Megint szexeltünk. Aztán kivitt a buszhoz, és azt mondta, majd beszélünk. Viszont eltelt már 1 nap, és azóta nem keresett. Teljesen össze vagyok zavarodva, fogalmam sincs mit tegyek, vagy mit ne. Szeretném, ha keresne...és nem azért mert nem értettem meg, hogy ő még nem akar kapcsot..hanem mert reménykedem benne, hogy azért még szexelünk. Mert 4szer szerintem nem szexel az ember olyannal, akivel nem jó. Szóval én elfogadom a döntését, jó persze nyilván örülnék ha lenne komolyabb is ebből, de nem erőltetek semmit. Szerintetek most mi van? Fog még keresni? Vagy csak szimplán rendes volt, és azért csinált ilyen aranyos dolgokat? Lehet, hogy ennyi volt? Mennyi idő után nincs esély, hogy keres? Én ne is keressem? Mit gondoltok? 23/L2015. okt. 13. 10:18
1/4 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit túlparázod a dolgot. Egy nap telt el, nem egy hét. Talán nem volt ideje, talán ő is próbálja magában helyretenni a dolgot. Benne van a pakliban az is, hogy nem lesz folytatás, de legalább annyira benne van az is, hogy lesz.
2/4 anonim válasza:
Haha ez jó...nem áll készen egy új kapcsolatra de azért megdugott arra készen állt. Komoly😀
3/4 anonim válasza:
Sajnos ez az egész történet megmagyarázható azzal, amit mondott, vagyis hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra. Szerencsére volt benne annyi gerinc, hogy ezt megossza veled. Innentől rád bízta, hogy belemész-e így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!