Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon kicsinek számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon kicsinek számít (többi lent)?

Figyelt kérdés
Nekem 12-13 cm ott lent, és 3,5 cm vastag és van benne egy enyhe bal kanyar. Ez nagyon kicsinek számít? Ja és már nem vagyok olyan fiatal.
2010. márc. 16. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy kifelé dudorodik, nem befelé.
2010. márc. 16. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen barátom kicsinek számit. Ráadásul még ferde is... De tudod mit? A csikló izgatása nem a brokival történik, a g-pont pedig 7-8 centire van csak belül, úgyhogy éppenséggel eléred vele azt is. Sajnos benne van a pakliban, hogy olyan nőt fogsz ki akiben motoszkálni fog vajon milyen lehet ha tényleg rá van feszülve valakire, de ettől még lehetsz megbecsült és szeretett társa egy nőnek, mert ugye a végső cél pusztán ennyi. Arról meg tegyél le, hogy a csajok között majd "szájról szájra" megy a hired veled együtt. Ne aggódj a méreted miatt, bár tudom, könnyű ezt mondani.
2010. márc. 16. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég gáz, ha valakinek akkora lábujjai vannak.
2010. márc. 16. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kellene a másikat oltogatni, elég bunkóság. Amúgy meg egy ujjal is ki lehet elégíteni valakit. Tudd használni!
2010. márc. 16. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!