Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnétek-e olyan világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnétek-e olyan világban élni ahol minden pasinak kötelezően meztelennek kell lennie? :D :D (L/17)

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 03:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem. Unalmas lenne.
2010. márc. 16. 09:03
 12/28 anonim ***** válasza:
IGEN!!!!
2010. márc. 16. 09:27
 13/28 anonim ***** válasza:

Jó ötlet. Nekem tetszik. Sokkal biztonságosabb lenne a világ és a repülőtereken is meg lehetne spórolni a testscannerek árát.

Javaslom, hogy vezessük be törvényként! (amúgy fiú vagyok)

2010. márc. 16. 09:29
 14/28 anonim ***** válasza:
Én szeretnék. De méginkább olyanban, ahol a lányoknak is.
2010. márc. 16. 09:30
 15/28 anonim ***** válasza:
Nem lenne jó, mert folyton rálépne valaki a farkamra... Vagy azt azért fölköthetem egy övvel?
2010. márc. 16. 09:49
 16/28 anonim ***** válasza:
Az enyém most még gatyában is fázik, mi lenne ha végig kellett volna lóbálnom a bolttól idáig? Mesztelennek? Nagy lenne a halálozási ráta tüdőgyuszi miatt.. :) 30F
2010. márc. 16. 09:50
 17/28 anonim ***** válasza:
Amúgy úgy érzem amilyen kis aberrált picsusz lehet a kérdező valaki nagyon jól jár vele. Hm, asszem tudja majd imádni a férfit aki mellé kerül :)
2010. márc. 16. 10:04
 18/28 199303 ***** válasza:

Szerintem ez gusztustalan:D Én nem vagyok másik pasinak a himbilimbijére kiváncsi:D XD Nekm bőven elég azha apárommal egyűt vagyok és az ővét látom:)

17/L

2010. márc. 16. 10:40
 19/28 anonim ***** válasza:

hát én öngyilkos lennék ha a minden nő pucér lenne, most is kivagyok akadva a ribizliktől h alig van rajtuk ruha...láttam mindent gyakorlatilag akkor meg minek kéne már? úgy a jó ha szép lassan fedezed fel a dolgokat és nem tudod h mi vár rád. :)(nem a hermafroditákra gondoltam :D)

19/f

2010. márc. 16. 11:07
 20/28 anonim válasza:

Nem kell, hogy meztelen legyen mindenki, bőven elég lenne , hogy az legyen pucér, akire rámutatok.

9:29 Amúgy meg nem lehetne megspórolni a reptéri szkennerek árát sem, mert már olyan kéne, ami belát a belekbe... Vagy jobban örülnél egy kétkezi munkásnak erre a célra? :D

2010. márc. 16. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!