Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiam édesapja komolyan gondolh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiam édesapja komolyan gondolhatja a kibékülést?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy öt hónapos kisfiam, akinek az édesapjával a terhesség alatt szétmentünk. Azóta is nagyon depressziós vagyok, de igyekszem magam tartani, mert nagyon szeretem a bébimet, de mégis nehéz. Főleg úgy, hogy az apuka pár utcára lakik tőlünk, és minden héten minimum háromszor átjön a kicsihez, hogy vele lehessen... A szakítás igazából indokalatlan volt, legalábbis én nagyon úgy látom, mert egyik napról a másikra mentünk szét, előtte még minden csodálatos volt, aligha veszekedtünk, mellesleg a házasságunkat tervezgettük, szóval engem nagyon megviselt a dolog... Az apuka eddig (kb, 5 és fél hónapon át) egy másik nővel volt, ám múlthéten elmondta, hogy szakítottak, és azóta teljesen úgyviselkedik, mintha mi újra együtt lennénk, és be is vallotta nekem, hogy szeretne visszakapni engem és a kicsit. Eddig is nagyon törődő volt, és vigyázott ránk, és ez volt számomra a legnehezebb az egészben, mert éreztem, hogy szeret, de mégsincs ott igazán mellettem... Ti mit gondoltok erről az egészről? Attól félek, ha most újra összejövünk, aztán egyszer csak megint lelép...

Mit tanácsoltok? Esetleg valaki hasonló cipőben?

Egy tanácstalan 24 éves anyuka.

2015. okt. 12. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha én a helyedben lennék, akkor az alapján döntenék, hogy most mit érzek. Mennyire tudnék benne megbízni ezek után, mennyire látom rajta a törekvést, hogy jók legyünk együtt, hogy jóvá tegye ezt a kicsapongását. Le leszek pontozva, de belegondolva, szerintem megpróbálnám megint, ha őszintének látnám a törekvéseit, a szavait, és úgy érezném, hogy nem csak a gyerek miatt, de miattam is vissza akar térni a családhoz. Ezek közül bármi hiányozna, akkor nem engednék. De még ha elsőre úgy is tűnik, hogy őszinte és tényleg akarja, akkor sem játszanám el, mintha mi sem történt volna a dolgokat, nem onnan folytatnám a kapcsolatot, ahol abbamaradt, hanem lassanként, amíg ismét kiépül a bizalom, randizgatnánk, programokra járnánk, sokat beszélgetnénk, nyilván a gyereket is bevonnánk, tehát próbálnám a nulláról kezdeni, mert szerintem ez másképp nem működhet. És természetesen egyértelművé tenném neki, hogy bár a fiát bármikor láthatja, de ha még egyszer a legkisebb megingást is meglátom benne, többé nem lesz esélye ezt jóvá tenni. Tehát csak akkor próbálkozzon, ha biztos benne, hogy ezt élete végéig akarja csinálni, mert én ezen még egyszer nem lennék hajlandó végigmenni.
2015. okt. 12. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy minden rendben van, majd másnap a férfi elhagyja a várandós feleségét. Ez csak annyit jelent, hogy régóta nem volt őszinte hozzád, és eltitkolta, mi az, ami nincs rendben köztetek. Ami talán még rosszabb, mintha nyíltan veszekedtetek volna valamin. Az legalább őszinte. Én semmi esetre nem kezdeném vele addig újra, amíg nem tisztáztunk minden részletet, hogy miért ment el, hogy tudta ezt megtenni és most miért akar visszajönni. Nem tippelgetnék, nyíltan a szájából akarnám hallani az őszinte, egyenes magyarázatot minden kérdésemre! Aztán _megfontolnám_, hogy tudok-e még bízni benne vagy sem. Előtte fel sem merülne. N32
2015. okt. 12. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
nehéz dönteni. nincs is jó döntés. az érdekedet nézd. lehet, hogy veled marad de lehet hogy egy félév múlva megint elhagy. lehet lesz még több gyereketek és évente rotál majd erre-arra. De lehet hogy többet nem hagy el és szerető férj lesz. Bármi előfordulhat. Az ember sokat változik menet közben
2015. okt. 12. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Hu, eleg nehez a kerdes. Az az igazsag hogy en nem tudom wldonteni, hogy most ezt komolyan gondolja, vagy csak menekul e valakimekle. Az az igazsag, hogy en nem tudnak a gondolattal egyutt elni, hogy megcsalt, elhagyott stb. Csak akkor gondolkodj barmin is, ha eztte eltudod viselni. A masik pedig hogy ne ugprj bele barmibe egyhamar. Idovel kiderul majd hogy most ez mire megy ki, de tenyleg jol fontold meg a dolgokat. Ha el is tudod viselnia tudatot es tenyleg tiszta lappal tudsz vele ismet uj eletet kezdeni, akkor se add magad olyan konnyen, had erezze azt hogy te sokkal de sokkal tobbet erdemelsz.
2015. okt. 12. 15:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, legbelül egyetértek mindegyikőtökkel...

Nem fogom elkapkodni a békülést, nem is akartam, majd meglátom, hogy mennyire mutatja ki azt, hogy tényleg minket akar az életébe, mert nem akarom mégegyszer átélni azt amit akkor mikor faképnél hagyott...

2015. okt. 12. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!