Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiam édesapja komolyan gondolhatja a kibékülést?
A helyzet az, hogy van egy öt hónapos kisfiam, akinek az édesapjával a terhesség alatt szétmentünk. Azóta is nagyon depressziós vagyok, de igyekszem magam tartani, mert nagyon szeretem a bébimet, de mégis nehéz. Főleg úgy, hogy az apuka pár utcára lakik tőlünk, és minden héten minimum háromszor átjön a kicsihez, hogy vele lehessen... A szakítás igazából indokalatlan volt, legalábbis én nagyon úgy látom, mert egyik napról a másikra mentünk szét, előtte még minden csodálatos volt, aligha veszekedtünk, mellesleg a házasságunkat tervezgettük, szóval engem nagyon megviselt a dolog... Az apuka eddig (kb, 5 és fél hónapon át) egy másik nővel volt, ám múlthéten elmondta, hogy szakítottak, és azóta teljesen úgyviselkedik, mintha mi újra együtt lennénk, és be is vallotta nekem, hogy szeretne visszakapni engem és a kicsit. Eddig is nagyon törődő volt, és vigyázott ránk, és ez volt számomra a legnehezebb az egészben, mert éreztem, hogy szeret, de mégsincs ott igazán mellettem... Ti mit gondoltok erről az egészről? Attól félek, ha most újra összejövünk, aztán egyszer csak megint lelép...
Mit tanácsoltok? Esetleg valaki hasonló cipőben?
Egy tanácstalan 24 éves anyuka.
Köszönöm szépen a válaszokat, legbelül egyetértek mindegyikőtökkel...
Nem fogom elkapkodni a békülést, nem is akartam, majd meglátom, hogy mennyire mutatja ki azt, hogy tényleg minket akar az életébe, mert nem akarom mégegyszer átélni azt amit akkor mikor faképnél hagyott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!