Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Megtudtam h a párom és egy kolleganője
irogatnak.
Figyelt kérdés
Van egy közös fiunk 5 hónapos. Párom és kolléganője gyakran vált üzenetet. Ma mikor feltettem töltőre a telefonját láttam h a csaj azt írta neki h aranyos,és kérdezte tőle h komolyan gondolta e amit irt,puszival és írj ha felébredsz el köszönt el.
Megszólalt a vészharang ugyh (tudom gusztustalan és szégyelljem el magam) belenéztem a facebookjába. Minden üzenet törölve. Nem csak a lánnyal irtak,hanem az összes.
Arra gondoltam hogy írok a lánynak,h álljanak le,páromnak családja van. És egyúttal szólok a páromnak is h tudok erről a dologról ez mi?
Vagy ez nagyon rossz ötlet igaz? Kétségbe vagyok esve,én itthon vagyok a babóval,megteszek mindent h fenntartsam a párom érdeklődésé és erre ilyen gyanus üzik vannak itt.
2015. okt. 11. 17:13
1/8 anonim válasza:
Keress egy másik pénzforrást...khhhmm,akraom mondani,pasit.:)
2015. okt. 11. 17:17
2/8 anonim válasza:
azzal mire mész, ha letámadod a nőt? csak azt fogod vele érzékeltetni, hogy fenyegetőnek érzed, és még kétségbeesettnek is fogsz tűnni. a pároddal kellene beszélned.... Ő van kettőjük közül kapcsolatban, nem a kolléganője felelőssége a dolog, gondolom nem ő kényszerítette bele a flölrtölésbe... egyértelműen vele kellene beszélned, ez nem is kérdés... kapcsolat alapja a kommunikáció.
2015. okt. 11. 17:17
3/8 A kérdező kommentje:
Nem azért féltem a pasim,mert nem lenne amugy pénzem... de szánalmas vagy
2015. okt. 11. 17:18
4/8 A kérdező kommentje:
Nem értem miért csinálja ezt,a csajnak is van párja sőt gyereke is. MIért kockáztat mikor neki is van családja? Més gyerekét nevelni lenne jobb tán?
2015. okt. 11. 17:19
5/8 anonim válasza:
Hát a párodtól kérdezd meg először mi a helyzet. Ennyiből amit leírtál nem lehet megállapítani, hogy megcsal-e?
Más jele is van annak, hogy félrejárna a férjed? Nem lehet, hogy csak beszélgetnek/haverkodnak?
A kolléganőjének ne írj, ha túllép bizonyos határt akkor az a férjed dolga lerendezni.
2015. okt. 11. 17:20
6/8 anonim válasza:
Szerintem először a pároddal üljetek le és beszéljetek erről, illetve kérd meg, hogy fejezze be a bensőséges levelezgetést a kolléganőjével. Ha kimagyarázza magát, de neked sántít az egész, akkor érdemes az ösztöneidre hallgatni, nekünk a családban több ilyen is volt és mindig bejött (sajnos) a megérzés. Ha utána a nő nyomul, akkor megírhatod neki, hogy álljon le, de számíts rá, hogy nem sok változás lesz, mivel ezt a párodnak kell befejeznie. Azt sose felejtsd el, hogy elég erős vagy magadban is és mindenre képes vagy egyedül is, ne maradj csak azért egy kapcsolatban, ahol kihasználnak és ahol nincs meg az alap tisztelet csak azért, mert félsz, hogy egyedül kevés lennél. Remélem, meg tudjátok oldani. :)
2015. okt. 11. 17:21
7/8 Estienne válasza:
Van egy rossz hírem. Senki se törli csak úgy a facebook üzeneteket, csak ha rejtegetni valója van. Nem fog megtelni a facebook "postaláda", hogy törölni kelljen. Ez még nem jelenti azt, hogy megcsal de valami biztos van! Már csak az a kérdés, ha leülsz vele beszélni, mennyit fog hazudni.
2015. okt. 11. 17:31
8/8 anonim válasza:
Ne haragudj de a párod vagy készűl megcsalni vagy máreg is tette.Nem lenne rejtegetni valoja nem törölni a beszélgetéseket.Szegezd neki a kérdést ha van benne annyi emberség elmondhatatlanul az igazságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!