Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kiírkálják, hogy valaki beszélgetne-e velük, azok utána egy jót beszélgetnek valakivel, vagy csak úgy írogatnak egymásnak?
Egy ilyen beszélgetést képzelj el:
-Szia
*Szia
-Hogy vagy?
*Jól, bocsi de megyek aludni.
-Rendben szia
Erős a szórás. Volt, akivel azonnal megvolt az összhang és volt olyan is, akinél elő kellett kapni a harapófogót.
Olyan is volt, hogy nem csak beszélgetés lett belőle.
Egyszer régebben egy csaj ki írta hogy ki akar vele beszélgetni, mivel akkor nem volt egy jelentkező sem, így én unalmamba elkezdtem vele beszélgetni.
Eleinte itt az oldalon aztán jött a facebook majd a skype.
Jól elbeszélgettünk egymással, szerelem ugyan nem lett belőle, igaz nem ez volt a cél, de egy jó baráti viszony ki alakult, aztán egyik napról a másikra, se kép se hang, a csaj eltűnt. Utána 1 hónapig kuss, aztán írt nekem egy emailt hogy kiköltöznek a szüleivel külföldre, és teljesen új életet fog kezdeni, új email cím, új skype, facebook, és hogy mindent hátrahagy ami eddig volt, még engem is pedig személyesen sosem tudtunk találkozni. Sajnáltam nagyon, mert jól kijöttünk egymással, és volt amikor tőle kértem tanácsot amikor csúnyán összevesztünk a barátnőmmel. Nagy kár érte, de az a kis idő szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!