Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg túlidealizálom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túlidealizálom a szerelmet/párkapcsolatokat?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Eddig még csak egy kapcsolatom volt, ami két évig tartott. Ő volt nekem az első, minden tekintetben. Ezen a kapcsolaton már túl vagyok, mégsem találok magamnak társat. Mindenki azzal piszkál, hogy túlságosan idealista vagyok és túl magasak az elvárásaim. Tényleg ennyire nagy kérés, hogy kezdetben randizgassunk, ismerjük meg egymást? Tényleg gyerekes dolog a "Nagy Bumm"-ot várni?

Kérlek, csak normális válaszokat írjatok. Előre is nagyon köszönöm!

2015. okt. 11. 16:45
 1/4 opened paradise ***** válasza:

Szerintem nem.

Csak manapság a többség nem erre vágyik,emiatt fura,aki igen.

2015. okt. 11. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:

" Tényleg ennyire nagy kérés, hogy kezdetben randizgassunk, ismerjük meg egymást? Tényleg gyerekes dolog a "Nagy Bumm"-ot várni?"

Nagy bumm? Akkor mit is szeretnél, randizgatást vagy szerelmet első látásra? (mert az a bumm nekem azt juttatta eszembe)

Az első nem, az teljesen normális dolog; a második (első látásra) kicsit irreális.

2015. okt. 11. 18:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, ott egy kicsit sántít a megfogalmazásom, igazad van :)

Szeretném a "Nagy Bummot" és ha az megvan, akkor sem egyből ágyba, meg ami nagyon megy mostanában, ez a "szexelünk, aztán majd lesz velünk valami", hanem akkor randizgatni :)

Bocsi a rossz megfogalmazásért! :)

2015. okt. 11. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenki a boldogságot keresi, te hiába próbálnád az "elvárásaidat" csökkenteni. Ha valaki mellett elégedetlen vagy, nem akarsz túl sokáig mellette maradni.

Nem kell megalkuvónak lenned... de sokat segíthetsz magadon ha fejleszted az önismereted. Ha rájössz mi tesz boldoggá, talán meg is változik, hogy mit keresel másokban.

Ha van kedved beszélgetni, írhatsz nyugodtan. :)

2015. okt. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!