Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz az orvosom randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz az orvosom randira hívni?

Figyelt kérdés

Többször voltam már nála, megismer, kedves, érdeklődő (jobban is, mint az alap szint lenne szerintem) Nagyon szimpatikus, tetszik, de nem tudom vegyem-e a bátorságot, hogy kezdeményezzek nála.

Kb 28-30 éves lehet, én 21 vagyok, szóval nem olyan nagy a korkülönbség, ráadásul orvosis vagyok, szóval egy közös pont már lenne :D Már lenyomoztam facebookon, nem derül ki, hogy egyedülálló-e.

Szerintetek kíséreljem meg a dolgot, vagy csak leégetném magam és nem tudna komolyan venni valószínűleg?

Kicsit bugyuta kislánynak tűnhetek a kérdésem alapján, és persze, nem tudhatjátok ti sem kedves válaszolók, mi fog történni, de tanácstalan vagyok, hát csak nem árthat egy kérdés itt :)

2015. okt. 10. 14:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

57%-os ha nem kezdi el a rezidenskedést akkor miből lesz pénze? Nem kötelező, valóban várhat, addig majd csak eltartja valaki... Ha valóban orvos vagy akkor te is tudod, hogy másképp beszélsz egy idegen beteggel, másképp egy általad már kezelt beteggel, másképp beszélsz kollégával, s másképp olyannal aki orvosira készül vagy már orvosira jár.

Te, aki orvosnak vallod magad: Neked elfogadható, hogy egyik beteged elhívjon randizni?

Kérdező, nyugodtan hívd el, max jól beégsz s kereshetsz más orvost.

2015. okt. 11. 15:47
 22/31 A kérdező kommentje:

igen, úgy vagyok vele, hogy néha kockáztatni kell az életben :) természetesen tisztában voltam vele, hogy mondhat nemet.

ma voltam nála utoljára egy időre és nem lettem hülyének nézve, amikor bepróbálkoztam :)

szóval most indulhat a doki szidása, hogy mit képzel, hogy randizni megy egy páciensével :D (valószínűleg mondjuk már csak volt páciensével, "sajnos" keresnem kell új orvost :D)

szóval kedves gyikes válaszolók, szurkoljatok, hogy jól sikerüljön a randi :)

2015. okt. 12. 18:50
 23/31 anonim ***** válasza:
Jó, szurkolok :)
2015. okt. 12. 23:19
 24/31 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer volt ilyen, egyszer magánrendelésen, amiből több éves kapcsolat lett, de tudni kell róluk, hogy munkamániások, nincs igazi kapcsolatra idejük, és sokan bepróbálkoznak náluk. A másik esetben teljesen hülyét csináltam magamból.
2015. okt. 19. 20:34
 25/31 anonim válasza:

Az én kérdésem a következő lenne ebben a témában:

Ha adott egy korban, érdeklődésben is hasonló beállítottságú ember, mindketten értelmiségiek doktori diplomával, kontrollról-kontrollra közelebb kerülnek egymáshoz, és közülük az egyik orvos (a férfi), nem nőgyógyógyász és nem pszichoterápiás kapcsolatról beszélünk,a nő a beteg.A nő azért nem lép mert mégiscsak ő a nő.. De ilyen esetben mi a helyes, ha vár... És az orvos egyáltalán léphet kimondva, konkrétan ott benn a kórházba, mondjuk elhívhat egy kávéra? Értelmes hozzászólásokat várok, amennyiben valaki kompetensnek érzi magát a témában.

Köszönöm!

2015. nov. 27. 10:18
 26/31 anonim ***** válasza:

"A nő azért nem lép mert mégiscsak ő a nő.."

Ez egy baromság... Egy nő éppen úgy kezdeményezhet, mint egy férfi, vagy talán nincs egyenjogúság? Az más kérdés, hogy a nők nemes egyszerűséggel gyávák kezdeményezni.

"És az orvos egyáltalán léphet kimondva, konkrétan ott benn a kórházba, mondjuk elhívhat egy kávéra? "

A Magyar Orvosi Kamara álláspontja szerint nem etikus az orvosnak kezdeményeznie. Mondjuk én a MOK-ot egy gittegyletnek tartom és marhára nem érdekel mi a véleményük, szóval én lehet, hogyha a kórházban nem is de Facebookon elhívnám, aztán legrosszabb esetben továbbirányítom egy másik kollégámhoz kezelésre.

2015. nov. 27. 23:08
 27/31 anonim ***** válasza:
Sajnos, normális kórházi orvos ebben nem megy bele, mert elkezdődnek a háta mögött a sugdolózások, és etikai vétség miatt még a kamarából is kitilthatják, tehát a karrierjének annyi. Ha magánrendelés lenne, más a szitu. Flört persze mindig van, de egy pontnál tovább nem megy.
2015. nov. 28. 03:19
 28/31 anonim ***** válasza:
ki tudja, egy féltékeny, szerelmes nő hogy nyomja fel a kamaránál egy hisztinél, ennyit nem kockáztat
2015. nov. 28. 03:20
 29/31 anonim ***** válasza:

"és etikai vétség miatt még a kamarából is kitilthatják, tehát a karrierjének annyi."

Annyira bírom, hogy előttem senki meg sem említette a kamarát, aztán jön a sok laikus előadni az okosságot olyan témában amihez gőze sincsen...

Ilyen miatt senkit nem tiltanak ki a kamarából. Ha nem vagy kamarai tag, nem végezhetsz orvosi tevékenységet, tehát a kitiltás extrémen ritka és tényleg komoly etikai vétség kell hozzá, nem ilyen pitiáner baromság. Ráadásul soha senki nem nyom fel senkit a kamaránál, a kamara elnökségi tagjai meg szintén mezei orvosok, mint mi, tehát pontosan tudják milyen egy orvos élete.

Kamarából történő kizáráshoz kb. bűncselekmény szintű dolog kell. Az, hogy egy doki összejön a betegével semmi a kamara szemében. Pláne, hogy az orvostársadalom általában eléggé védi a saját seggét.

2015. nov. 28. 17:40
 30/31 anonim ***** válasza:

nagyon

azon gondolkodj el, miért az egészségügyben keresed azt a figyelmet, kedvességet, törődést, amit a magánéletedben nem kapsz meg

2015. nov. 29. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!