Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz az orvosom randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz az orvosom randira hívni?

Figyelt kérdés

Többször voltam már nála, megismer, kedves, érdeklődő (jobban is, mint az alap szint lenne szerintem) Nagyon szimpatikus, tetszik, de nem tudom vegyem-e a bátorságot, hogy kezdeményezzek nála.

Kb 28-30 éves lehet, én 21 vagyok, szóval nem olyan nagy a korkülönbség, ráadásul orvosis vagyok, szóval egy közös pont már lenne :D Már lenyomoztam facebookon, nem derül ki, hogy egyedülálló-e.

Szerintetek kíséreljem meg a dolgot, vagy csak leégetném magam és nem tudna komolyan venni valószínűleg?

Kicsit bugyuta kislánynak tűnhetek a kérdésem alapján, és persze, nem tudhatjátok ti sem kedves válaszolók, mi fog történni, de tanácstalan vagyok, hát csak nem árthat egy kérdés itt :)

2015. okt. 10. 14:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Hát, honnan tudod, hogy egyedülálló? Plusz páciens is vagy. Én nem nagyon foglalkoznék veled a helyében, korkülönbség, még tanulsz...
2015. okt. 10. 17:25
 12/31 anonim ***** válasza:

"Én nem nagyon foglalkoznék veled a helyében, korkülönbség, még tanulsz..."

Egyrészt nem vagy az orvos helyében, másrészt ezek hol akadályok? Itt egyetlen tényleges, de könnyen megoldható probléma van, mégpedig az orvos-beteg viszony.

2015. okt. 11. 00:19
 13/31 anonim ***** válasza:
44%
Ha párkapcsolata van az neked nem akadály? Fura ember lehetsz....
2015. okt. 11. 08:08
 14/31 anonim ***** válasza:

21 évesen még van 3 év az egyetemből (ha nem több) utána még a rezi 3-5-7 év.. Túl sok idő ennyit várni.

Arra nem gondoltál, hogy pont azért extra érdeklődő, mert tudja, hogy orvosis vagy? Én nem égetném magam feleslegesen, elhívna ő ha akarna hidd el.

2015. okt. 11. 08:31
 15/31 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy azért extra érdeklődő, mert látja, hogy nem tudod megkülönböztetni a sztetoszkopot a fecskendőtől, és csak segíteni akar rajtad, hogy legalább ezzel a két eszközzel tisztában legyél? :)
2015. okt. 11. 10:04
 16/31 A kérdező kommentje:

nem ilyen orvosi témájú dolgokkal kapcsolatosan extra érdeklődő :D

na de 51%os, ez már egy fokkal jobb stílus :D

2015. okt. 11. 10:37
 17/31 anonim ***** válasza:

"Ha párkapcsolata van az neked nem akadály? Fura ember lehetsz...."

Te ismered az orvost? Tudod, hogy van párkapcsolata? Nem, nem tudsz róla semmit, csak hülyeségeket feltételezel össze-vissza.

Továbbá miért kellene a lányra várni? Én orvosként komolyan nem értem! Miben akadály az egyetem meg a rezidens képzés? Több évfolyamtársamnak lett babája egyetem alatt, tervezetten. A rezidens képzést meg nem kötelező egyből egyetem után elkezdeni.

2015. okt. 11. 13:26
 18/31 anonim ***** válasza:
Egyébként azt érzem a válaszokon, hogy a válaszolók direkt drukkolnak, hogy a kérdezőnek ne sikerüljön a dolog, gondolom irigységből...
2015. okt. 11. 13:27
 19/31 anonim ***** válasza:

Hülyeség azt feltételezni valakiről, hogy 28-30 évesen esetleg kapcsolata lehet? Komolyan?

Kapjál már az agyadhoz. Nem azt mondtam, hogy van hanem hogy lehet. Az meg hogy ne rezidenskedjen egyetem után...mégis mit csináljon? Nem kellene előbb-utóbb dolgozni? Velem is kezdett már ki ügyfél és marha kínos volt. Nem azt mondom, hogy tuti nem fog sikerülni, csak hogy nem biztos. És nem tudom miért kell a torkomnak ugrani. Nem civilizált és úri emberhez nem méltó viselkedés. Ha sértegetem volna a kérdezőt vagy rosszindulatú lennék akkor más volna.

2015. okt. 11. 14:39
 20/31 anonim ***** válasza:

"Hülyeség azt feltételezni valakiről, hogy 28-30 évesen esetleg kapcsolata lehet?"

Nem hülyeség, ahogy azt sem, hogy éppen nincs kapcsolata. Te pedig semmit nem tudsz a szituációról csak nyomod a negatív rizsát.

"Az meg hogy ne rezidenskedjen egyetem után...mégis mit csináljon? Nem kellene előbb-utóbb dolgozni?"

Semmit nem tudsz az orvosok életéről, de azért dumálsz. Mondjuk szüljön egy-két gyereket, alapítson családot, mert általában ilyenkor a legideálisabb egy orvosnőnek az idő.

"Velem is kezdett már ki ügyfél és marha kínos volt."

És? A kínos szituáció egy műló pillanat, az elszalasztott lehetőség viszont életre szól. És ez az orvos nem te vagy, lehet, hogy neki nem lenne kínos.

"Nem azt mondom, hogy tuti nem fog sikerülni, csak hogy nem biztos."

Á nem, á nem, csak éppen egyetlen pozitív gondolat nem hangzott itt el rajtam kívül senkitől, ömlik belőletek a dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás.

"Nem civilizált és úri emberhez nem méltó viselkedés."

Más reményeit félinformációk és önös frusztráció és rosszindulat alapján romba dönteni talán úriemberhez méltó dolog?! A negatívizmust folyton nyomatni úriemberhez méltó dolog? Megjegyzem az a hatalmas mázlitok, hogy szerencsére az orvosok nem úriemberek, mert különben a tipikus magyar körülmények között már senki nem lenne hajlandó közölünk dolgozni, de ez már egy más téma.

"vagy rosszindulatú lennék akkor más volna."

Marhára nem vagyok meggyőződve a rosszindulat hiányáról!

2015. okt. 11. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!