Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, h észrevegyenek a fiúk?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:54
11/15 anonim válasza:
Add önmagad. De komolyan, én korántsem vagyok nagyszájú, se túlcicomázott. Mégis 13-tól 33-ig folyton kiszúrnak a pasik. Ne legyél közönséges, az visszataszító.
12/15 anonim válasza:
ha van kiszemelt példányka
szemezgess vele, szólítsd le, vegyél fel ugyanolyan pólót, mint ő, férkőzz be a baráti körébe, kapd be az ujjad előtte, rebegtesd a szempilláid, kövesd hazafele, vegyél egy kutyát és előtte sétáltasd, majd ha rátámad az idomított kutya, mentsd meg, véletlenül gáncsold ki, kérdezd meg tőle, hogy megfoghatod-e a gyönyörű haját, ha nem, akkor törj rá és borotváld le az egészet, nyiss rá a budiban, rendezz neki vetkőzést
így tuti észrevesz ^^
13/15 anonim válasza:
Álszent szöveg, hogy légy önmagad... Csak a külsőd után fogják nézni..
15/15 anonim válasza:
hiába mondjátok hogy légy önmagad,és akkor nem számit a ruha meg a smink meg ezek,de ha egy pasi rád néz akkor először ugyis a külsőd kell meg fogja.....nem fogja látni a személyiségedet ha rád néz....nincs rád irva milyen jófej vagy.szerintem öltözz csinosan,de ne ku.rvásan,legyél olyan kis cuki és mosolyogj,biztos siker. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!