Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az aki fél a nőktől?
Van ilyen, szerintem nem is olyan ritka.
Igazából önbizalomhiányról van szó, van, aki képtelen lányokkal ismerkedni, lányoknál kezdeményezni. Mondjuk ilyenkor általában befelé forduló típus az ember, szóval alapból nem az a haverkodós fajta szerintem.
Sajnos én is ilyen vagyok, nagyon nehéz rajta ilyenkor változtatni, szerintem gyerekkorban rontottam el a dolgot szerintem.
Igen az önbizalomhiányra gondoltam én is.
Sok minden függ a gyerekkortól.Valójában én is ilyen vagyok csak lányba :D Én azért vagyok csendes és visszahúzodó, mert gyerekkoromba leginkább egyedül voltam és ezért mindig gondolkodtam,és nem mondtam ki sose amit gondolok...Ezért inkább maradt az én kis világom. Viszont egy idő után ki tudok nyílni és sokkal beszédesebb leszek. Csak új társaságba nem szívesen megyek.:S
Hát igen, egyetértek, sajnos én is ilyen vagyok és én is pont a gyerekkorom miatt, mert az áltisi hát nem úgy alakult ahogy annak lennie kellett volna, mondjuk úgy nem én voltam a középpontban, és ez enyhe kifejezés, aztán jött a gimnázium, ott azért már jobb volt a közösség... most fősulin, meg hát igen az előzmények kihatnak a dolgokra rendesen.
20F
Én Most 17 vagyok középsulis de tudom,hogy néhányan lenéznek. Pedig sose ártottam nekik, csak annyi,hogy nem vagyok olyan mint ők...
Sajnos ezen én se tudok változtatni:S Pedig jó lenne néha kitörni,de valami mindig akadályoz. Még anya is mondta ha ilyen maradok ,akkor nem lesz teljes életem majd felnőttként.Tudom,hogy igaza van de ha nem tudok változtatni akkor mit csináljak:D
"Aranyos kis 50 kilós nő" -> jót röhögtem.:D
Akármilyen hihetetlen, valóban létezik olyan nő, aki nem törékeny mimóza tündérvirágszál. Én 12 éves lány vagyok, 158 cm, 68 kg (tudom, hogy elég sok, de ez van), és eddig még senki nem tudott megverni, pedig volt már ilyen ügyem nagydarab fiúkkal is. Érdekes módon még senki nem nevezett gyengének vagy sebezhetőnek, sőt, mindenkitől azt hallom, hogy "Milyen baromi erős ez a gyerek!". Természetesen azért nem mindig jó, hogy ilyen benga állat vagyok (ha lehet ilyen kifejezést használni), pl.a 6 és 10 év közöttiek úgy félnek tőlem, mintha valami terminátor lennék. Na de mindegy, senki sem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!