Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az aki fél a nőktől?
te még sose találkoztál agresszív nővel??
A családon belüli erőszak igen kicsi százalékában a férfi a bántalmazott! Attól még, hogy kevés, attól még ott van és létezik!
Nem hiszem, hogy te meg nem félsz attól a férfitól aki minden nap agyon veri a feleségét, aki jelen esetben mondjuk te lennél..
Ahogy nőből van kőszívű, maximalista, katona lelkületű, úgy férfiből is van lágy nyuszi szívű.. Ennyi!
Istenem.. Chh
Én arra gondoltam azért félnek,mert önbizalom hiányuk van...
De biztosan vannak agresszív nők , én nem tartozom hozzájuk:D Nem azért tettem fel a kérdést ,csak mert van apának egy ismerőse akinek még sose volt dolga nővel és neki azt mondta, hogy fél a nőktől... pedig 40-en túl van.
Ha egy férfi veri a feleségét az már rég rossz.Persze félnék, de nem hagynám magam feljelenteném.Persze ha utána nem keres meg,és halálra ver szét.... Ugye:D Asszem több az agresszív férfi,mint a nő.
Persze gondoltam, hogy férfiból is vannak nyuszi szívűek.Amivel szerintem nincs gond.Biztos előbb utóbb megnyílik.
persze a nő veri a férfit, na meg a f*szom :D
lehet 10000ből 1szer előfordul, de azért ne vicceljünk már...
Már miért ne verné a nő a férfit??
:D Biztosan előfordul ez is többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!