Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg nem erdekli a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg nem erdekli a baratnomet, hogy az utcara tett?

Figyelt kérdés

3 evig eltem vele az anyjanal majd kitettek. Minden penzem a kapcsolatba ment es minden bizalmam abba fektettem. Maganyos tipus vagyok szoval nincs akire szamithatok es a csaladom sem segit.

Miert nem segit az akit 3 evig husegesen szerettem? Aki 3 evig nem volt hajlando elengedni?

2015. okt. 8. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Attól még nem pszichopata valaki, hogy sok kérdést kiír ugyanarról. Ezeket átböngészgetve, szerintem teljesen igazad van, kérdező, bár a kérdésírogatással valóban nem oldasz meg semmit.
2015. okt. 8. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy a másik fél miért szakított veled?

Éa mpst te azért akarod hogy visszafogadjon mert nincs hová menned?

Meg ha a családod sem segít akkor annyira mégsem vagy jó ember vagy valami rosszat csináltál amiért eltávolodtak tőled.

Ezeken hondolkozz el.

Az hogy ennyire tiltanak tőle és kísérik az arra utal hogy te ott várod mindig és lesed mikor lesz egyedül magyarán zaklatod.

Ha viszont ilyeneket csinálsz akkor tényleg keress fel egy dokit.

2015. okt. 8. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs hová menned, honnan internetezel egész nap? Hogy lógsz a gyakorin ennyit?
2015. okt. 8. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Na akkor mesélj kérdező, szerinted mit kellene csináljon a lány?

Hány évesek vagytok?

2015. okt. 8. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez tényleg jogos kérdés: mit kellene tennie a volt barátnődnek, akinek úgy tudom, már van új barátja? Mi lenne a helyes eljárás részéről?
2015. okt. 9. 08:06
 16/16 anonim ***** válasza:
4%
A hajléktalanok többsége kedves felesége jóvoltából kerül az utcára. Ilyen a férfiak sorsa korunk feminista társadalmában, ahol még a kóbor kutya, vagy a tízezer euróval megtömött zsebű migránsok felé is több szolidaritást mutatnak.
2015. okt. 10. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!