Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány azt mondja csillog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja csillogó szemekkel, hogy olyan vagyok, mint egy Disney herceg, az mit jelent? Lányok és fiúk válasza is érdekel. Lányok, ti ilyet kinek mondanátok?

Figyelt kérdés
Aki nagyon tetszik nektek?
2015. okt. 8. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Azt jelenti, hogy álmodozó gyermek még (agyilag), te vagy a hercege. Ilyet nem mondanék, én ehhez már vén vagyok 31 évesen.
2015. okt. 8. 10:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Féltem is hogy férfiak és bőven idősebb nők válaszolnak és hülye válaszok fognak születni, amik nem fedik majd a valóságot.

Én 23, a lány 20 éves. Miután ezt mondta, nem sokkal elhívtam egy randira és igent is mondott.

Kérlek aki válaszol, ne magából induljon ki, hanem képzelje magát egy fiatal szép lány helyébe, aki egy esélyesen neki tetsző fiatal férfival ismerkedik. Úgy válaszolj.

2015. okt. 8. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Jahhogy csak pozitívat lehet írni, ami téged éltet? Akkor tessék: te vagy álmai pasija, ez burkolt célzás, hogy kérd meg a kezét.
2015. okt. 8. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha viccből mondja, akkor keresd meg az okát. Ha komolyan mondja, akkor lehet, hogy egy kicsit gyerekes. :)
2015. okt. 8. 11:26
 5/8 A kérdező kommentje:

3: Bocs, nem így értettem. Egyszerűen csak ne magadból indulj ki, hanem képzeld magad egy fiatal, romantikus, naiv lány helyébe.

4: Nem tudom hogy értette, de szerintem komolyan, mert közben úgy éreztem megdug a szemével.

Majd maximum megírom mi volt.

2015. okt. 8. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ilyet én is szoktam kedveskedésből mondani a férjemnek, még több év után is :)

Nyilván teljesen lenyűgözted a lányt, és úgy érti, hogy most éppen az ő számára tökéletes vagy, teljesen elvarázsoltad stb. Egyszóval: rajong, megvolt a "ding", ha érted ;)

2015. okt. 8. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
2015. okt. 8. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy nagyon lovagias, és udvarias vagy. De azért ne mondogasd a lányoknak, arra a kérdésre, hogy "ismerjük egymást?", azt, hogy "hogyne álmunkban már találkoztunk"? mint Fülöp herceg a csipkerózsikában, mert a való életben ez gáz duma. :D
2015. okt. 9. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!