Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Vilmos herceg és Katalin milyen gyakran szexel? Lányok szerintetek jó pasi Vilmos, pasik szerintetek Katalin szexi?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és szerintem Katalin baromi szexi2014. aug. 23. 21:39
1/12 anonim válasza:
Tényleg nagyon nagyon sajnálom azokat a magányos és üres embereket, akik kénytelenek egy celeb szexuális életére odafigyelni, ahelyett, hogy a sajátjukat javítanák.
2/12 anonim válasza:
Inkább te szexelj, ne pedig azzal foglalkozz, hogy ki hányszor csinálja.
3/12 anonim válasza:
Szép nő Katalin hercegnő. Nálam 10/8-9. Fingom nincs, milyen sűrűn lékeli az asszonyt William, de nem is érdekel.
4/12 anonim válasza:
Szerintem nem jó pasi és a nő sem szexi. Kis csonti, és tipikus angol feje van. Ha nem lenne híres, senki nem találná szépnek.
5/12 A kérdező kommentje:
#1 én csak megkerdeztem h mit gondoltok róla
2014. aug. 23. 22:51
6/12 anonim válasza:
hát én nehezen képzelem el őket dugás közben :D
7/12 A kérdező kommentje:
De te dugnád?
2014. aug. 23. 23:04
8/12 A kérdező kommentje:
én ma éjjel vele álmodtam :) Mmint Katalinnal
2014. aug. 24. 20:35
9/12 anonim válasza:
Hű! Ilyrn kérdéssel se találkoztam még.
Nekem Vilmos herceg nem éppen férfias férfi.
Azokat szeretem akik izmosak, akik baj esetén meg tudnának védeni (testőrök bélkül mert ugye neki biztos van). Ha izmosabb lenne azt mondanám hogy oké de így nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!