Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyes itteni felhasználók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyes itteni felhasználók miért nem akarják elhinni azt amikor egy ronda pasinak csinos barátnője van? Miért írják ki ilyenkor mindig ki hogy "kamu"?

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 18:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, te férfi vagy vagy nő?
2015. okt. 8. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:

Rakok ide képet magamról,de akkor ti is a csúnya fiú csinos nő párosokról!

[link]

2015. okt. 8. 19:43
 23/27 anonim ***** válasza:
Ez nem te vagy. Ha igen, akkor nem vagy százas mert nem nézel ki rosszul. Viszont abból a képen lévő férfiból ezt a picsogást ki se nézném. Na, szép, mégsem a külsőddel van a baj, hanem a természeteddel meg a stílusoddal. Egy átlagos lányt simán találhatnál magadnak ha belül rendben lennél.
2015. okt. 8. 19:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Már pedig ez én vagyok, de ez a kép 2012-es,vagy 13-as. Az életben nem szoktam picsogni, sőt itt sem picsogok, csak megállapítok dolgokat :)
2015. okt. 8. 20:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Na, akkor hagy látom a csúnya fiú csinos csajjal van együtt képet :)
2015. okt. 8. 20:05
 26/27 anonim ***** válasza:
Ugyan nem én írtam, de senki nem fog az ismerőseiről kitenni képet. Te magadról tetted ki, szabad akaratodból,de senki sem fogja a barátságát kockáztatni egy önbizalom hiányos idegen miatt. De ha nem látsz ilyet az utcán, a szomszédodban stb. akkor a te készülékedben van a baj. Vagy te a csinos nőt olyannak definiálod amit én mást már csodaszépnek mondana.
2015. okt. 8. 20:13
 27/27 anonim ***** válasza:
Valóban nem szoktam ilyen párokat látni az utcán, nem a "picsogás" íratta ezt velem. Igaz, mostanában nem is nagyon szoktam párokat látni az utcán.
2015. okt. 8. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!