Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kamu? De akkor mi ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamu? De akkor mi ez az egész? 21n

Figyelt kérdés
"Ki nézte meg az adatlapomat?" bővítményt hozzáadtam a böngészőmhöz. Na most, tudni kell, hogy 2 facebookom van. (Az elsőt már nem is használom szinte, a másodikat viszont igen, de csak pár ismerősöm van rajta. Kitörölni senkit sem akartam, inkább majd törlöm az elsőt és kész) Szóval... Mindkét profilomról megnéztem a másikat, amit ki is jelzett nekem, meg más neveket is kidobott. Amint megnéztem, 2 percre rá jött is az értesítés. Akkor hogy is van ez? Zuckerberg régebben azt mondta, nem lesz ilyesmire lehetőség, akkor most hogy lehet, hogy jelzi, értesít? Próbáltam többször, mindig kiírta. Sokan mondják, hogy kamu, de akkor hogy lehet, hogy mindig észlelte, hogy rámentem az a másik adatlapomra?
2015. okt. 5. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
kamu. gondolom azért mutatta, mert azokét lehet, hogy látja, akiknél szintén fel van téve. és nálad fel volt téve mindkét acc belépésnél.
2015. okt. 5. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Elvileg azokét mutatja, akiknek szintén telepítve van az alkalmazás.
2015. okt. 5. 19:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Aha, szóval van "kisbetűs" rész is.
2015. okt. 5. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert ugyan azon a gépen nézted meg. Próbáltad másik gépről?

Persze ez csak tipp!

2015. okt. 5. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam másikról. A laptopom most nincs itthon, a suli gépére meg nem fogom telepíteni...
2015. okt. 5. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát pont az lenne a lényeg, hogy úgy nézd meg, hgoy nincs telepítve. Az egyik fb-ra lépj be sulis gépről és nézd meg vele a másikat, aztán otthonról nézd meg a másikról, hogy észlelte-e, valószínűleg nem fogja.
2015. okt. 5. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Okés. Megnézem holnap.
2015. okt. 5. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!