Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan aki nem volt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki nem volt még szerelmes?

Figyelt kérdés

Még nem voltam szerelmes, csak fellángolások, de nagyon hamar elmúltak.Sokszor úgy érzem nem tudok szerelmes lenni, lehet hogy azért mert nehezen nyílok meg a srácoknak.Félek hogy soha sem leszek szerelmes.Van más is ezzel így?

L18

2010. márc. 15. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mindig minden nőbe szerelmes vagyok.
2010. márc. 15. 17:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is így van... Egy hónap múlva én is tizennyolc leszek, szóval körülbelül egy cipőben járunk:) Nem sikerült még senkibe beleszeretnem, mert egyszerűen nem is tudok megnyílni a pasiknak. Valahogy mindig úgy érzem, hogy nem is én vagyok, amikor velük vagyok. Illetve úgy éreztem. Mert most van egy barátom, akivel még csak néhány napja vagyunk együtt, de máris más, mint az eddigiek...:D Szóval szerintem csak meg kell találni a megfelelő személyt. Nem vagyok szerelmes... de szerintem az leszek. Remélem...:) Sok sikert, bajtárs:D

17/L

2010. márc. 15. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Fogsz találni majd egy olyan srácot aki előtt meg fogsz nyílni és minden korlát illetve fal amit felállítottál magad előtt le fog bomlani és akkor máshogy lesz . Nem mindenki lesz egyből szerelmes.
2010. márc. 15. 17:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Eddig 2 barátom volt, az egyik nagyon rendes de valami mégsem volt jó és úgy éreztem 1 hónap után, hogy megfulladok, ezért vége lett.A másikkal elég rövid volt a dolog és nem vett komolyan.
2010. márc. 15. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát én is mindjárt 18 vagyok, és nemh szerelmes nem voltam, még 1 komoly kapcsolatom sem volt...:(( Néha én is nagyon magam alatt vagyok.
2010. márc. 15. 17:27
 6/7 anonim válasza:
Szerintem a legfontosabb hogy találj valakit aki szeret téged és onnantól menni fog, ha nehezebben nyílsz meg előtte legyetek csak barátok. Ha elmondod neki hogy neked ez nem megy ilyen gyorsan biztos megértő lesz, a fojtogató érzést megértem én is ezt éreztem először emiatt szakítottunk is, de aztán elmondtam neki mit érzek és nagyon jól reagálta le barátok lettünk, és aztán beleszerettem... azóta sem győzök neki hálálkodni hogy mennyit várt rám. És nagyon hálás vagyok hogy egy ilyen pasi pont engem akart:)azok akik pedig nem vesznek komolyan ne is törődj... 18/L
2010. márc. 15. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Velem is hasonló a helyzet. Éjjel nappal próbálok ismerkedni, de soha sem az igazi.

Kíváncsi vagyok, hogy van-e bennünk más is ami közös. Ha gondold írj. 19F

2010. márc. 15. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!