Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog tűnni (vagy már el is tűnt) az emberek életéből a monogámia? Kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
Egyre több ismerősről hallok, (akik ezer éve párkapcsolatban élnek) hogy az egyik fél vagy mindkettő párszor azért félrelépett.
2 pszichológus is mondta nekem, hogy az ember folyamatosan változik és hogy előbb utóbb szakítás/válás lesz a vége, de persze ha mindkét fél dolgozik a kapcsolaton, akkor kemény munkával együtt lehet maradni, de sokan ezt a melós részét már nem vállalják be.
Már csak hiú ábránd az "örök hűség" fogalma? Ti mit gondoltok?
2015. okt. 7. 10:21
11/15 anonim válasza:
Apám szokta viccesen mondogatni, hogy több feleség = több anyós, minek? :-)
12/15 anonim válasza:
#11:
van a vicc:
Milyen a tökéletes feleség?
Néma lány az árvaházból, se anyós se pofázás :D
13/15 anonim válasza:
A probléma ott kezdődik, hogy az ember sosem volt monogám. Lehet nem vagyok túl képzett de nem rémlik hogy az őseink monogámok lettek volna. A házasság intézményét önző érdekekből találták ki, aminek a pénzhez, földhöz, örökléshez, egyházhoz van köze, nem az ember biológiájához. Ja és az irodalomból, művészetekből, ránk maradt információkból egyértelműen látszik, hogy ez sosem működött, sosem volt örök hűség, mindig voltak szeretők, megcsalás, dráma, legfeljebb akkor nem beszéltek róla ilyen nyíltan. Aztán most ezt próbálják rózsaszín álomra festeni és természetesként lenyomni a torkunkon, amikor egy totál mesterséges dolog. Ezt úgy mondom, hogy sosem csaltam meg senkit és nem is vágyok rá de nem értem miért kell mindenkire ennyire erőltetni ezt a dolgot.
14/15 anonim válasza:
Nem fog eltunni, mert vannak meg kapcsolatok, ahol a parok tisztelik egymast.
En is ilyen vagyok. Masok meg nem erdekelnek.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a sok választ! :)
2015. okt. 8. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!