Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki hogy egyre jobbanakarom öt de tudom hogy köztünk soha nemlesz semmi?

Figyelt kérdés
van egy lány akivel megismerkedtem nagyon jol elvoltunk mondta hogy tetszek neki ö is tetszik nekem.nálam idösebb 2 évvel én 20 vagyok és fiu.eleinte ugy nemisnagyon izgatott irt beszéltünk irtam neki énis egyszer találkoztunk.sokszor hivott hogy menjek bulizni de valami miatt nemtudtam elmenni nem nemakartam csak nemtudtam.hivtam egyszer kétszer énis akkormeg ö nemjött.és most 2 napja van hogy vweszekszünk tegnap összevesztünk mert nem voltam neki ugymond papucs nemigen tetszett neki szerintem ma irtam neki reggel hogy ne haragudjon akkor beszéltünk egy két szot de nemir

#nemlesz
2015. okt. 6. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

"Hogy mondjam el neki hogy egyre jobbanakarom öt de tudom hogy köztünk soha nemlesz semmi?"

Sehogy, minek? Növelni akarod az egóját, barátzónába akarsz kerülni? Lépj tovább, lányból van elég.

2015. okt. 6. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:
de erröl énis tehetek hogy igy alakult lehet hogy kissé bunko voltam vele.vagy nemtudom azaz igazság tanácstalan vagyok...
2015. okt. 6. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!