Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a pasi, akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a pasi, akiről úgy éreztem hogy elindul köztünk valami, más lánnyal flörtölt?

Figyelt kérdés

100 % biztos voltam abban, hogy a pasinak, aki titokban tetszik nekem akar engem, lépni fog felém és kialakul köztünk valami. Én félénk vagyok, annyira nem mertem eddig kinyilvánítani hogy odáig vagyok érte, úgyhogy ebből kifolyólag ő sem tudja hogy nagyon tetszik nekem, de lehet hogy sejti. Részéről viszont biztos voltam ..

Viszont az egyik lány ismerősömmel flörtölt előttem. A lány szexuális célzást IS tett felé (szerintem csak viccelt és flörtnek szánta ez a lány), amit a pasi visszautasított szintén előttem.

De akkor is zavar engem, hogy flörtölt, viccelődött más lánnyal is, ráadásul ő kezdte.

Elbizonytalanodtam! :(

A pasik mindenkivel flörtölnek, vagy csak azzal, akitől akarnak is valamit?

2015. aug. 1. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán nem véletlenül történt előtted,így akarja elérni,hogy színt vallj.
2015. aug. 1. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:

De ez annyira gyerekes egy 35 éves pasitól!

Miután láttam őket flörtölni, nagyon szomorú lettem. Szinte rám sem nézett, nem foglalkozott velem, majd annyit mondott hogy ne legyek szomorú, és megsimogatta a hátam. Csak nem tudom honnan vette hogy szomorú vagyok, amikor tényleg rám sem nézett.

Hát b*zdmeg, köszi, hogy ne legyek szomorú .... A csaj utána tett neki szexuális megjegyzést, azt visszautasította.

Később beszéltem a lánnyal, kikérdeztem, és azt mondta hogy ne legyek hülye, ne boronáljam őket össze. Imádja őt, szoktak incselkedni és viccelődni, de semmi több.

Ez a lány egyébként mindenkivel flörtöl, nem csak vele.

De az zavar, hogy nem a lány kezdte a flörtölést, hanem a pasi ............

Velem bezzeg nem flörtöl.

2015. aug. 1. 19:06
 3/6 Noren1989 ***** válasza:

Kislány: épp ezt akarta, h rá gondolj, kattogjon az agyad...tudod a negatív reklám is reklám. De amúgymeg nyilván zavarja, h nem küldesz jeleket, csak titokban "imádod"...lehet, h látja ezt rajtad, és próbál ösztönözni a következő lépés megtételére.

25/F

2015. aug. 1. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja vagy amit az előttem lévők írnak, vagy egyszerűen úgy gondolja h mivel te semmit nem lépsz így nem elég érdekes számodra, így tovább áll.

Szóval lépj valamit.

2015. aug. 1. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért flörtöl vele (akkor is amikor én nem vagyok ott és nem látom) ??? Azt nyilván nem nekem szánja.
2015. aug. 1. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:

velem is ezt teszi egy pasi, sztem ha vki mással flörtöl másra is vágyik:( remélhetjük h féltékennyé akar tenni, mert ugye a remény hal meg utoljára...

25/N

2015. aug. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!