Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a pasi, akiről úgy éreztem hogy elindul köztünk valami, más lánnyal flörtölt?
100 % biztos voltam abban, hogy a pasinak, aki titokban tetszik nekem akar engem, lépni fog felém és kialakul köztünk valami. Én félénk vagyok, annyira nem mertem eddig kinyilvánítani hogy odáig vagyok érte, úgyhogy ebből kifolyólag ő sem tudja hogy nagyon tetszik nekem, de lehet hogy sejti. Részéről viszont biztos voltam ..
Viszont az egyik lány ismerősömmel flörtölt előttem. A lány szexuális célzást IS tett felé (szerintem csak viccelt és flörtnek szánta ez a lány), amit a pasi visszautasított szintén előttem.
De akkor is zavar engem, hogy flörtölt, viccelődött más lánnyal is, ráadásul ő kezdte.
Elbizonytalanodtam! :(
A pasik mindenkivel flörtölnek, vagy csak azzal, akitől akarnak is valamit?
De ez annyira gyerekes egy 35 éves pasitól!
Miután láttam őket flörtölni, nagyon szomorú lettem. Szinte rám sem nézett, nem foglalkozott velem, majd annyit mondott hogy ne legyek szomorú, és megsimogatta a hátam. Csak nem tudom honnan vette hogy szomorú vagyok, amikor tényleg rám sem nézett.
Hát b*zdmeg, köszi, hogy ne legyek szomorú .... A csaj utána tett neki szexuális megjegyzést, azt visszautasította.
Később beszéltem a lánnyal, kikérdeztem, és azt mondta hogy ne legyek hülye, ne boronáljam őket össze. Imádja őt, szoktak incselkedni és viccelődni, de semmi több.
Ez a lány egyébként mindenkivel flörtöl, nem csak vele.
De az zavar, hogy nem a lány kezdte a flörtölést, hanem a pasi ............
Velem bezzeg nem flörtöl.
Kislány: épp ezt akarta, h rá gondolj, kattogjon az agyad...tudod a negatív reklám is reklám. De amúgymeg nyilván zavarja, h nem küldesz jeleket, csak titokban "imádod"...lehet, h látja ezt rajtad, és próbál ösztönözni a következő lépés megtételére.
25/F
Ja vagy amit az előttem lévők írnak, vagy egyszerűen úgy gondolja h mivel te semmit nem lépsz így nem elég érdekes számodra, így tovább áll.
Szóval lépj valamit.
velem is ezt teszi egy pasi, sztem ha vki mással flörtöl másra is vágyik:( remélhetjük h féltékennyé akar tenni, mert ugye a remény hal meg utoljára...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!