Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párommal eltávolodtunk hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal eltávolodtunk hogyan hozzam helyre?

Figyelt kérdés

Az egész akkor kezdődött, amikor dolgozni kezdtem. Már nem tudtunk naponta találkozni, sokszor pedig csak rövid időre. Azóta nem dolgozom már de továbbra sem olyan mint volt elejében. Vannak problémák is de eddig meg tudtuk őket beszélni normálisan. Én eltávolodni

éreztem magam tőle mert ő sem viselkedik úgy mint elejében, és őt is eltávolodni éreztem mert ő meg valószinű az én hozzáállásomra reagál ugy, ahogy. Ahogy közeledni kezdek hozzá, ő is elkezd hozzám és ilyenkor nagyon jó.. de félek már nem szeret úgy kezdetben olyan jó volt.

2015. okt. 6. 20:05
 1/1 anonim válasza:
Mi i voltunk igy a parommal de megoldottuk.Probalj picit tobbet foglakozni vele,csinalj programokat,nezzetek filmeket ,fozzel neki es nagyon sokat olelgesd meg sokszor mond,hogy szereted!Hidd el mi mar ott voltunk a szakitas kuszoben de talpra alltam es elkezdetem tobbet torodni vele es probaltam vissza emlekezi a multra mikor minden jo volt es peldat venni arrol es sikerult! Ha o is kozeledik hozzad akkor hidd el,hogy szeret csak tobb torodesre vagyik.Es ahogy a parom szokta mondani ''csak azt adom amit kapok'' szoval megvarja,hogy en kozeledjek hozza es akkor o is kozeledik!
2015. okt. 6. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!