Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek 20 éves férfinak 2. évfordulóra?
Tavaly csináltam neki az 1. évünkről egy videót és sütöttem neki tortát (akkor mondta el h nem szereti a sütiket).
Idén sajnos fogalmam sincs..
Nem tudunk elmenni wellnessezni, arra még nincs kereset. Vacsi idén is lesz, azt ő intézi :) Az a baj, hogy mindig amit éppen kinéz magának egyből megvesszük.
Gondoltam, hogy kinyomtatom nagyon nagyba az egyik közös képünket és beteszem egy szép keretbe aminek én díszítem ki a szélét... Sajnos nagyon sok kistestvére van és előre tudom, hogy nem maradna meg sokáig az üveg része.
Gondoltam veszek neki egy ezüst karkötőt és belegravíroztatom az évszámot stb.. Sajnos a munkahelyén nem engedélyezik az ékszereket (vágóhíd) (bár szerintem amúgy sem hordaná, az órát sem hordja).
Gondoltam veszek neki egy kettétörhetős szívecske kulcstartót, de még egy vacak kulcsa sincs.....
Gondoltam csináltatok közös pólót.. igen, általános iskola alsós osztály. Lányokon talán aranyos, de fiún biztos ciki.
Nem cigizik, még nincs autója, a számítógépes játékokat szereti, de már kérdeztem, hogy XY játék tetszik e, erre ő közölte, hogy nehogy vegyek ilyet.
Tudtommal az egyetlen amit szeret, az én vagyok :)
Egyébként nem vagyunk házasok és nem lakunk együtt, de már tervbe van minden :)))
Előre is köszönöm a segítséget, 21/L
Bocsánat, az előbb elnéztem, azt hittem, csak karkötőt nem hordhat.
Vagy mondjuk kettőtök fényképével ellátott bögre?
Esetleg egy szép bőr pénztárca, vagy nadrágszíj?
Hmm, a pénztárca nem is rossz :) szerimtem az lesz
Szülinapjára már eljátszottam a bögrét egy karton milka csoki kíséretében.
köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!