Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők. Kaptatok már itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők. Kaptatok már itt képet privátban olyan sráctól/férfitől, aki kifejezetten tetszett külsőre?

Figyelt kérdés
2015. okt. 6. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Meglepő módon volt már :). De az egyikük nagyon idegesítően hülye volt, nem is találkoztunk végül, a másik pedig, aki valóban nagyon tetszett, egyszercsak eltűnt, vele se találkoztam...

Megjegyzem nem innen akarok társat, csak nem zárok ki semmit, amikor egyedül vagyok...

2015. okt. 6. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egyelőre nem ismerkedek, szóval nem emiatt beszélgetek vagy cserélek képet valakivel itt, de láttam már itt képet olyanról, aki pont abba a kategóriába tartozik, akik nekem tetszenek, és meglepett, milyen negatív tévképzetei vannak a külsejéről.
2015. okt. 6. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogyne, sokszor kaptam magukat rondának tartó fiatalemberektől képet véleményezésre, meglepően jóképűek voltak majdnem mind.
2015. okt. 6. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
már volt 1-2 ilyen
2015. okt. 6. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze. Megdöbbentő módon azok, akik sírtak korábban, hogy milyen csúnyák, egészen jól néztek ki, főleg a korábbiakhoz képest, míg volt egy srác, aki küldött egy képet, és bár láttam rajta, hogy nem ronda, de nekem nem jött be, vérig sértődött, hogy "vállalhatónak" neveztem, és nem tartottam alapértelmezettnek, hogy bomlanak érte a nők :D De összeségében eddig nem is emlékszem, hogy kaptam volna képet kifejezetten csúnya fiútól, akivel soha semmilyen körülmények között nem kezdenék.

A párommal már párszor letárgyaltuk ezt, hogy az ember önmagán nem azokat a jegyeket figyeli és tartja kívánatosnak, mint a másik nem. A két nem totál más szempontok szerint figyeli a másikat, és nem mindig értik meg, hogy a másik mit akar, mit tart vonzónak. Nyilván magából kiindulva pedig azokra a dolgokra helyezi majd a hangsúlyt, amit ő fontosnak tartana. És ha az nem olyan, mint amilyennek ő gondolja, akkor máris önbizalomhiányos lesz és elkönyveli magát csúnyának.

2015. okt. 6. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!