Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kihasználtátok a lehetősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kihasználtátok a lehetőségeiteket, vagy kifejezetten azzal az egy nővel jönnétek csak össze?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy nem néztetek ki mindig jól, nem voltatok jóképűek és sportos izmosabb testalkatúak sem és csak elutasított minden nő.

De lett egy kisebb plasztikai műtétetek, és sportolni kezdetek izmosak lettetek és most sok nőnek tetszetek, sok nő kezdeményezne nálatok, és neketek is mind tetszik, összejönnétek mindegyikkel ha lehetne vagy csak EGY nőt keresnétek ahogy azelőtt szerettetek volna "akár csak 1-et is h lehessen"

Igen félig rólam van szó, az orrom elcsúfította az arcomat azt megműttettem, majd 2 év alatt testileg is rendbe szedtem magam , előtte semmi nem jött össze.

23/f

2015. szept. 1. 19:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, bár engem nem utasított el minden nő, szóval... Igazából nem vagyok olyan, hogy állandóan másokkal ismerkedjek; nekem egy stabil kapcsolat kell.
2015. szept. 1. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!