Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy srác az életemben több, mint egy éve. Még nem találkoztunk személyesen, csak Skypon beszéltünk valamint telefonon. Sokszor ígérte már hogy majd jön és találkozunk, de mindig közbejön valami, munka, családi program, stb. Kezdek kételkedni abban, hogy ebből lesz bármi is és nagyon rosszul esik, mert nagyon megszerettem őt. Mikor elmondom neki hogy rosszul esik, hogy rám nem nagyon szán időt, akkor mindig azt kapom, hogy tudod, hogy ilyen a munkám, tudod, hogy el vagyok havazva..stb.. Ilyenkor kérdezem tőle, hogy de hétvégén nem.. és akkor miért nem tudsz engem keresni? Erre nem szokott válaszolni általában..

Szerintetek mit kellene tennem?

2015. okt. 6. 10:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? Ha még járaz errefele
2015. okt. 14. 18:58
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem sok minden történt.. nem igazán beszéltem vele.. A baj az, hogy nagyon megszerettem és ragaszkodtam hozzá és nehéz továbblépni, de tudom, hogy így lesz a legjobb..
2015. okt. 15. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!