Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy srác az életemben több, mint egy éve. Még nem találkoztunk személyesen, csak Skypon beszéltünk valamint telefonon. Sokszor ígérte már hogy majd jön és találkozunk, de mindig közbejön valami, munka, családi program, stb. Kezdek kételkedni abban, hogy ebből lesz bármi is és nagyon rosszul esik, mert nagyon megszerettem őt. Mikor elmondom neki hogy rosszul esik, hogy rám nem nagyon szán időt, akkor mindig azt kapom, hogy tudod, hogy ilyen a munkám, tudod, hogy el vagyok havazva..stb.. Ilyenkor kérdezem tőle, hogy de hétvégén nem.. és akkor miért nem tudsz engem keresni? Erre nem szokott válaszolni általában..

Szerintetek mit kellene tennem?

2015. okt. 6. 10:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

38 évesen nagyobb a valószínűsége a feleségnek meg gyereknek mint vmi testi adottságból adódó gátlásnak. Jól tetted, hogy megmondtad neki, majd ha azt reagálja, hogy munka idő hajtás pénz akkor el kell küldeni a fenébe.

Pl hétvégén ha este későn hívod reagál?

2015. okt. 6. 10:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe. Egyértelműen ezt kell tenned.
2015. okt. 6. 10:59
 13/22 A kérdező kommentje:
Hétvégén nem is szoktunk beszélni... "Mert nem ér rá".. Elvileg nincs felesége sem pedig gyerek, és ezt el is hiszem, mert ilyen mentalitással és életfelfogással nem is lehet valakinek családja.. Ezt is mondtam már neki.. Vagy volt olyan, hogy pl napközben nem tudtunk szinte egész héten beszélni, és mikor tudtunk volna péntek este, akkor csak kaptam egy üzenetet hogy megy a haverokkal bulizni. Vagy egy másik eset: Megígérte hogy este velem fog beszélni, erre útközben hazafelé összefutott az öccsével és a nekem tett ígéretét már el is felejtette.. Másnap mikor számon kértem még neki állt feljebb..
2015. okt. 6. 11:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha hétvégén nem beszéltek,akkor neki neki családja van.Ez teljesen egyértelmű.38 évesen ilyen viselkedés arra utal.Én már nem is reagálnék neki semmit.
2015. okt. 6. 11:10
 15/22 anonim ***** válasza:
Figyelj hófehérke 30 évesen már ideje, hogy felébredj az álomból és őt szépen letedd.
2015. okt. 6. 11:25
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha ilyen egyértelmű svindliket csinál akkor tényleg egy tróger alak lehet akiért nem kár.Minek jár még bulizni a haverokkal egy 38 éves ember,valószínűleg azért mert nem is áll szándékéban megállapodni,eldöntötte,hogy végig bulizza az életét.Gondolom te nem ilyen párról álmodozol 30 évesen.

Még ha hajlandó lenne találkozni akkor is kérdéses,hogy megéri-e neked,mert ha esetleg sikerül levennie a lábadról akkor még egy éved rámehet mire teljesen megszabadulsz tőle.

Ezek nagyon fontos részletek amiket utólag elárultál,a kérdés alapján még többesélyes volt a dolog,de így már egyértelmű,hogy csak szórakozik Veled.

A lány akiről írtam még tulajdonképpen nem ártott nekem csak elengedi a füle mellett azokat a megjegyzéseimet,hogy tovább kéne építgetni a kapcsolatunkat.Egyébként érdekes,hogy én is 38 vagyok,tehát nincs sok időm amit eltékozolhatnék mert nekem feltett szándékom,hogy hamarosan megállapodok.

2015. okt. 6. 11:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valakinek egy éven keresztül nincs ideje találkozni valakivel. Még ha az egyik Pécsett lakik, a másik Nyíregyházán, akkor is össze lehet hozni egy találkozást. . És ha egyszer találkoznátok is, hogyan lenne ebből kapcsolat, ha ennyire elfoglalt? Évente egyszer összejöttök?

Hagyd a fenébe, ez egy nethuszár. Nem kell neki barátnő, abban éli ki magát, hogy a neten hülyít arra fogékony, magányos nőket. Az ilyen vagy családos, vagy testi fogyatékos, vagy impotens.

(Tapasztalatból mondom, anno én is belefutottam egy ilyenbe)

2015. okt. 6. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Na akkor beszélgessetek ti ketten, kérdező s utolsó válaszoló, hátha van kémia s meg is van oldva a probléma mindenkinek :)
2015. okt. 6. 11:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsóelőttire gondoltam, a 38 éves férfire :) az lenne igazán mesebeli sztori :)
2015. okt. 6. 11:33
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszi hogy ilyen sokan válaszoltatok, én is így gondolom, hogy az ilyen ember egy szemétláda, akinek pont elég büntetés hogy belenéz reggelente a tükörbe.

Én továbblépek, mert szerintem ettől egy sokkal jobbat érdemlek..

2015. okt. 6. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!