Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, számít hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, számít hogy egy lány hogyan öltözködik?

Figyelt kérdés

Mármint igényes, szép a lány, ad a külsejére.De egyedien, öltözködik, tehát nem a legújabb divat szerint.

L18

2010. márc. 15. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:

szerintem a belső az elsődleges!

engem nem annyira foglalkoztat az öltözködése, persze jó ha divatos, de inkább az ápoltság az ami fontos!

2010. márc. 15. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nyilván a stílusából lehet következtetni a belsőjére. Tehát valamennyit számít persze. Meg például a barátnőm elég jól néz ki, ezért természetesen szeretem, ha úgy öltözködik, hogy ezt kiemelje.
2010. márc. 15. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat számít, hogy egy lány hogyan öltözködik. Szerintem fontos, hogy ne szólják meg az öltözködését, és hogy tetszen a barátjának. Nagyon ciki tud lenni egy srácnak, ha a haverjai azon röhögnek hogy a csaj milyen képtelen divatot diktál.
2010. márc. 15. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten, jobban szeretem őket meztelenül.
2010. márc. 15. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Sokat dob, de nem elsődleges.

Mindenkinek más áll jól, szóval nehéz olyan ruhát mondani aki mindenkinél megfog.

2010. márc. 15. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:

én nem tudom, szerintem a pasiknak csak a belső számít:D

Amikor csinos vagyok a kutya se néz meg, amikor meg lemegyek kócos hajjal és az XXL-es trottyi kabátomba a sarki bolba, akkor bezzeg minden pasi engem nézeget...szval ha topis vagy, mint állat, 100% h felfigyelnek rád!

Ez komoly, nem vicc volt!

26.L

2010. márc. 15. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én szeretem, ha egy csaj szolidabb vagyis nem kurv-ás , plázacicás stb... pl. a nagy minishort szoknya számomra legalábbis kurv.-ás benyomást kelt csak úgy mint a tűsarkú
2010. márc. 15. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem a divatosan öltözködik az nem baj szerintem...::::D

16/F

2010. márc. 15. 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:

"Hát én szeretem, ha egy csaj szolidabb vagyis nem kurv-ás , plázacicás stb... pl. a nagy minishort szoknya számomra legalábbis kurv.-ás benyomást kelt csak úgy mint a tűsarkú"

Hát ha nem szereted, hogy a barátnőd szexisen öltözködik, mert az szerinted összefüggésbe hozható azzal, hogy pénzért kúr, akkor egészségedre.

2010. márc. 15. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!