Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, számít hogy egy lány hogyan öltözködik?
Mármint igényes, szép a lány, ad a külsejére.De egyedien, öltözködik, tehát nem a legújabb divat szerint.
L18

szerintem a belső az elsődleges!
engem nem annyira foglalkoztat az öltözködése, persze jó ha divatos, de inkább az ápoltság az ami fontos!

Sokat dob, de nem elsődleges.
Mindenkinek más áll jól, szóval nehéz olyan ruhát mondani aki mindenkinél megfog.

én nem tudom, szerintem a pasiknak csak a belső számít:D
Amikor csinos vagyok a kutya se néz meg, amikor meg lemegyek kócos hajjal és az XXL-es trottyi kabátomba a sarki bolba, akkor bezzeg minden pasi engem nézeget...szval ha topis vagy, mint állat, 100% h felfigyelnek rád!
Ez komoly, nem vicc volt!
26.L

Ha nem a divatosan öltözködik az nem baj szerintem...::::D
16/F

"Hát én szeretem, ha egy csaj szolidabb vagyis nem kurv-ás , plázacicás stb... pl. a nagy minishort szoknya számomra legalábbis kurv.-ás benyomást kelt csak úgy mint a tűsarkú"
Hát ha nem szereted, hogy a barátnőd szexisen öltözködik, mert az szerinted összefüggésbe hozható azzal, hogy pénzért kúr, akkor egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!