Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet annak az oka, ha egy szép, csinos és okos lánynak nincs facebookja?
Ha megkérdem csak annyit mond rá, hogy mert hülyeség! Majd eltereli a szót.
A lány inkább nő, 22 éves :)
Szerinted ha valakinek van Facebookra akkor könnyebben meg lehet ismerni?
Szerintem ennek a kettőnek köze sincs egymáshoz. Egyáltalán.
Amikor 15-16 éves voltam én is mindenféle hülyeségre használtam. Most hogy külföldön vagyok, így használom a messengert, se az egésznek semmi haszna. Szinte csak magamutogatók vannak, vagy olyanok akik feltűnést akarnak kelteni. (Legyen akár 20, vagy 40 éves)
Nekem személy szerint még extra is lenne egy olyan férfi, akinek nincs :D de lehet hogy ez csak az én hülyeségem....
A magánéletéről nem az interneten tudsz tájékozódni (legyen nő vagy férfi) hanem a való életben, amikor testközelben vagytok, és szemtől szemben beszélgettek egymással.
Miért nem kérdezed meg tőle? A fész nem jó hírforrás. Egyrészt nem biztos, h ha van vlkije, akkor kitöltötte, másrészt ha kitöltötte akkor sem biztos, h valódi az infó. Egy időben heti 2-3 ismeretlen pasi küldött nekem üzenetet, ezért bejelöltem, h van vlkim.
A fész nem jó tájékozódásnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!