Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet annak az oka, ha egy szép, csinos és okos lánynak nincs facebookja?
Ha megkérdem csak annyit mond rá, hogy mert hülyeség! Majd eltereli a szót.
A lány inkább nő, 22 éves :)
# 9: Én is szoktam facebookról információkat szerezni nőkről, (pl. van-e barátja) ha van nekik, de nem várhatom el, hogy emiatt facebookot csináljanak maguknak. :)
Ha nincs, akkor ismerkedem másképp.
Ha van már róla képed (azt írod szép), akkor
... minek a Facebook?
a fész inkább gond mint jó dolog
kérdezz meg tőle h van e
ne a háta mögött tudakozz róla
és igaza van tényleg hülyeség ... a barátaid élőben azok nem virtuálisan ...
Aszongyák a faxbook előtt nem is volt élet....
Nincs ezzel gond,nem mindenki ott éli az életét.
Milyen szép is volt, mikor az ismerkedés nem chatelés közben történt... Hanem személyesen.
Itt tartunk, hogy kell a facebook, hogy utana nezz, hogy megismerd? -.-
Nem hogy orulnel, hogy o meg van nelkule...
Azért lenne jó, ha lenne neki, mert nagyon ritkán találkozom vele. Mivel nem akarok ajtóstul a házba rontani, jó esély lenne ott beszélgetni kicsit, mielőtt elhívom valahova. Egyébként ha emailjat vagy nem tudom miét tudnám, az sem lenne rossz.
Semmi bajom azzal, hogy nincs fbja, csak furcsáltam. Mikor mondta, azt hittem h ezzel koptat le, vagy ilyesmi. De kiderült, h nem. Vagy legalábbis nem ezzel koptatott le. :)
reagálnék az első oldalra: nekem aztán nem tudna emg senki ilyen infót, mert nincs kint a kapcsolati státuszom, de posztom is alig, évi 3.
Élőben kellene tőlem megkérdezni, vagy legalább is beszélgetéssel. Ehhez mit szóltok? :)
ha valaki már írta, bocs, most olvasom a 2. oldalt, ha végeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!